"BENZIN" címkével ellátott hírek
Csökkentette bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.
Csökkenti bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból szerdán az MTI.
Csökkentette bruttó 3-3 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.
Emeli három forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol, a gázolaj ára ezúttal nem változik.
Megfizethető üzemanyagárakat, az M2-es autópálya építését, egy új Duna-híd előkészületeit Komáromnál, jó kis budapesti dugókat és még ezer apróbb-nagyobb változást hoz a 2016-os év az autósoknak. A nagyobb változások közé sorolható mindenképpen a szigorúbb orvosi vizsgálat a jogosítványszerzéshez. Mi vár az autósokra idén?
Csökkentette bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.
Csökkenti bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.
Csökkentette bruttó 6 forinttal a 95-ös benzin és 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.
Csökkentette 4 forinttal a 95-ös benzin és 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol.
Csökkenti 4 forinttal a 95-ös benzin és 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft