"BENZINÁR EMELKEDÉS" címkével ellátott hírek
A Mol Nyrt. bruttó 3 forinttal emelte a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken.
A Mol Nyrt. bruttó 3 forinttal emeli a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken - értesült az MTI piaci forrásokból szerdán.
Emelte bruttó 2 forinttal a benzin és bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. pénteken.
Emeli bruttó 4 forinttal a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik - értesült piaci forrásból csütörtökön az MTI.
Emeli bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.: az emeléssel az üzemanyag átlagára literenként 367 forintra nő; a gázolajé nem változik – értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.
Szerdán 2 forinttal csökkent, pénteken ugyanennyivel nőtt a benzin ára.
Emeli bruttó 3 forinttal a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.
Emeli bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát péntektől a Mol Nyrt. - értesült az MTI csütörtökön piaci forrásokból.
Emelte bruttó 9 forinttal a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.
Emeli bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik - értesült piaci forrásból az MTI hétfőn.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft