"BENZINKÚT" címkével ellátott hírek
A Mol bruttó 2 forinttal emelte a gázolaj és 4 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken.
Emeli bruttó 2 forinttal a gázolaj és 4 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.
Emeli bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.
Csökkentette bruttó 3-3 forinttal a gázolaj és a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.
Emeli bruttó 5 forinttal a gázolaj és 4 forinttal a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.
Május 31-én már nem nyithatnak ki a nemzeti dohányboltok a benzinkutakon és azokban a bevásárlóközpontokban, amelyekben 2500 négyzetméternél nagyobb alapterületű üzlethelyiség működik egy tavaly novemberi kormányrendelet módosítása értelmében. A benzinkutakról mintegy 300 trafikosnak kell költöznie - közölte az MTI érdeklődésére Suller György Attila, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vám- és jövedéki szóvivője.
Emelte bruttó 3-3 forinttal a benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.
Csökkentette bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a benziné nem változott.
Huszonöt millió forintos bírságot szabott ki a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Shell Hungary Zrt.-re, mivel megtévesztette a fogyasztókat - közölte a versenyhatóság csütörtökön az MTI-vel. A Shell Hungary Zrt. nem ért egyet a GVH-val, és úgy véli, teljes mértékben megfelelt a Magyarországon hatályos jogszabályoknak.
Egyre többen tankolnak, majd hajtanak el fizetés nélkül a benzinkutakról. Ki a felelős ezért és milyen szankciók járnak a tolvajnak, ha elfogják?
Hírek