"BENZINKÚT" címkével ellátott hírek
Ha nem sikerül megoldást találni az új kasszarendszerek ügyében a benzinkutaknál - állítja a Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára, aki ugyanakkor optimista, szerinte lesz megoldás, csak azt nem tudni még, milyen - írta a hirado.hu.
Az Auchan Magyarország Kft. jövőre tovább bővítené benzinkúthálózatát - közölte a cég pénteken az MTI-vel, kiemelve, hogy 2012-13-ban 13 milliárd forintot fektettek be Magyarországon.
A 2500 négyzetméternél nagyobb alapterületű eladótérrel rendelkező üzletekben, valamint az üzemanyagtöltő állomásokon legfeljebb 2014. május 30-ig lehet dohánytermék-kiskereskedelmi tevékenységet folytatni - így módosította a kormány a dohánytermék-kiskereskedelemi tevékenységhez kapcsolódó engedélyezési eljárás egyes szabályairól szóló kormányrendeletet.
Az országút után a benzinkúton folytatódott a vita.
Az üzemanyagok fogyasztása 0,9 százalékkal emelkedett a magyar piacon az első háromnegyed évben, meghaladta a 2 milliárd 59 millió litert, ezen belül a gázolajok iránti kereslet 3 százalékkal nőtt, a benziné azonban 1,7 százalékkal esett.
Kirabolt egy benzinkutat egy fegyverrel fenyegetőző férfi szerdára virradó éjszaka Budapesten - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata az MTI-t.
Adószám és nyugta nélkül adtak el 30 tyúkot pénzügyőröknek és az élelmiszerhatóság munkatársainak árusok egy zalaegerszegi benzinkútnál - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Nyugat-dunántúli Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense szerdán az MTI-t.
A Mol Nyrt. szerdán bruttó 5 forinttal csökkenti a 95-ös benzin árát. A dízel literenkénti nagykereskedelmi ára 2 forinttal lesz olcsóbb.
Szerdáról csütörtökre virradóan maszkos, játékpiszollyal felfegyverkezett személyek raboltak ki egy szászfenesi benzinkutat, ahonnan 60 ezer lejt és több terméket vittek el.
Bruttó 4 forinttal emelte szerdán a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó