"BENZINKÚT" címkével ellátott hírek
Bruttó 4 forinttal emelte a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát csütörtökön a Mol Nyrt.
Emelte bruttó 3 forinttal péntektől a 95-ös benzin árát a Mol Nyrt., a gázolaj nagykereskedelmi ára most sem változott.
A Nemo névre keresztelt vihar félméteres hótakaróval borította be a mintegy 40 milliós lakosságú keleti parti térséget. Hajnalra több mint 600 ezer otthon és vállalkozás maradt villanyáram nélkül.
Szabálysértési őrizetbe vettek egy 42 éves román férfit, aki az M7-es autópályánál, Fülénél lévő töltőállomáson tankolt, majd fizetés nélkül elhajtott.
Még aznap elítélte a mosonmagyaróvári bíróság azt a férfit, aki két kútkezelő testi épségét veszélyeztetve robogott el fizetés nélkül a tankolás után - közölte a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön.
Fizetés helyett elütötte a rajkai benzinkút alkalmazottját egy nő, aki korábban drogot fogyasztott. A hét elején történt esetet vasárnap hozta nyilvánosságra a Győr-Moson-Sopron megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.
Az új, 2014 szeptemberében hatályba lépő Euro-6 európai károsanyag-kibocsátási norma teljesítéséhez az új dízel járműnél adalékanyagot kell keverni a kipufogógázba.
Autóba tett bomba robbant egy benzinkútnál Damaszkuszban csütörtök este, a merényletnek a legfrissebb közlések szerint kilenc halálos áldozata és negyven sebesültje van. Az áldozatok többsége civil, a halottak között gyermekek is vannak.
A Mol szerdától 8 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát. A benzin átlagára így 405-406, a gázolajé 424-425 forint lesz a kutakon.
Fegyveres motorosok tüzet nyitottak egy illegális benzinkútra pénteken Pakisztánban; a kút kigyulladt, és 18 ember halálra égett – közölték a hatóságok.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó