"BENZINKÚT" címkével ellátott hírek
Csökkenti bruttó 10, illetve 7 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.
Több fegyveres bűncselekmény is történt a hét végén Moszkvában, halálos áldozatok is vannak. A Kijevi pályaudvar szomszédságában lévő, hatalmas forgalmat lebonyolító plázában szombaton késő este meglőttek egy biztonsági őrt. A biztonsági kapu jelzése alapján az őr megállásra szólított fel néhány fiatalembert, de egyikük pisztolyt rántott és több lövést adott le rá. A férfit, aki a lábán sebesült meg, kórházba szállították, az ismeretlen elkövető és társai elmenekültek. Szemtanúk szerint Dél-Oroszországból származó fiatalokról van szó.
Több tucat lakást, telket, raktárt és egy benzinkutat hirdetett meg árverésre az INA horvát kőolajvállalat, összesen 3,12 millió euró kikiáltási áron. A negyvennél több meghirdetett ingatlan az INA tulajdonában van, de azokat a vállalat régóta nem használja és megtartásukban sem érdekelt – írja a Poslovni dnevnik című lap a társaságra hivatkozva.
Új benzinkút nyílt csütörtökön délelőtt Békéscsabán, a Szarvasi úti bevásárlóközpont parkolójában. A korábban is töltőállomásként funkcionált létesítményt mostantól a Hunoil – a Dallas csoport tagja – üzemelteti majd.
Hunoil töltőállomás nyílik Békéscsabán, a Szarvasi úti hipermarket szomszédságában.
Azonosította és elfogta a rendőrség azt a férfit, aki 2012. szeptember 26-án ki akart rabolni egy benzinkutat Szegeden az Etelka soron.
Csökkenti bruttó 8 forinttal a benzin és 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.
Nagy területen ég az ártéri aljnövényzet Szolnokon, a Hetényi Géza kórház és egy üzemanyagtöltő-állomás közelében - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi szóvivő.
M2-es autóút Vác felé tartó oldalán, Dunakeszinél kigyulladt egy Shell benzinkút. Kisdi Márk Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: a benzinkút shopjának teteje és oldalfala kapott lángra, 20 tűzoltó jelenleg is oltja a tüzet.
Felrobbant egy benzinkút vasárnap az üzbég főváros központjában; szemtanúk szerint áldozatai is vannak az esetnek. A robbanás helyi idő szerint dél előtt félórával történt Taskent belvárosában.