"BÉRANYASÁG" címkével ellátott hírek
A béranyaság veszélyeire kívánják a jogalkotók figyelmét felhívni azok a feminista szervezetek, amelyek Párizsban a francia kormány támogatásával egy nemzetközi koalíciót hívtak életre a nők testének kizsákmányolása és áruba bocsátása ellen.
A kilenc éve egy párt alkotó Vince és Balázs hosszú és bonyolult procedúrát csinált végig, hogy végre szülővé válhassanak. Kanadában született kislányuknak nem volt egyszerű magyar állampolgárságot szerezni, és elintézni azt, hogy mindkét édesapja nevét viselhesse.
A vér szerinti szülők 2013-ban haltak meg egy autóbalesetben, s az áldozatok szülei évekig harcoltak, egy béranya megszülhesse a lefagyasztott embriók egyikét.
Egyre több olyan ország zárja be kapuit a külföldi párok előtt, ahol korábban legális volt a béranyaság. Ahol nem tiltott az eljárás, több millió forintnyi összeget is elkérhetnek a gyermekre vágyóktól.
Hangos incidensekkel teli, több órás vita után szombaton elfogadta a melegházasság engedélyezését kimondó cikkelyt a francia nemzetgyűlés.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft