"BÉRFŐZÉS" címkével ellátott hírek
Ezen a nyáron a foci vb-szurkolókra is gondoltunk, mesélte a minap Nagy Árpád főzőmester, a békéscsabai Pálinka Tanyán. Ugyanis aki azokon a helyeken Árpád Pálinkát fogyaszt, ahol a termékeink kaphatók: ott 4 cl Árpád Szilva pálinkát nyerhet egy kaparós sorsjeggyel (minden ötödik nyer). Ez az akciónk a világbajnokság végéig, július 15-ig tart.
A kereskedelmi-és bérfőzés, a gyümölcstermesztés, továbbá a turizmus területén is érdekeltséggel rendelkező békéscsabai vállalkozás tulajdonosát a többi között arról faggattuk, hogy számukra mit hozott a 2015-ös esztendő, illetve arról is, mit várnak a 2016-os évtől. Mint a többszörös díjnyertes Árpád és Vadász Pálinkákat is készítő Kisrét Manufaktúra Kft. első embere elmondta, a tavalyi évjáratú szilvapárlatokból mindenképpen érdemes eltenni az unokák számára. (x)
A fogyasztók a hagyományos ízvilág mellett a vadgyümölcsből készült párlatokat is keresik. Mióta megkönnyítették a főzési szabályokat, megnőtt a bérfőzdék forgalma. Sokan beruháznak saját készülékre is.
A Natura Peregrina Természetvédő és Hagyományőrző Alapítvány ingyenes oktatásain olyan kérdésekre kaphatnak választ az érdeklődő gazdák, őstermelők, az életüket a földel összekötő emberek, amelyek segíthetik őket abban, hogy munkájuk a lehető legjobban hasznosuljon.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés