"BERLIN" címkével ellátott hírek
A levegőtisztasági követelmények teljesítése érdekében korlátozni kell az Euro 6-osnál alacsonyabb környezetvédelmi besorolású dízelmotorral működő járművek használatát Berlinben a német főváros közigazgatási bíróságának egy kedden hozott, nem jogerős döntése szerint.
Rendkívüli biztonsági intézkedéseket vezettek be csütörtökön Berlinben Recep Tayyip Erdogan török elnök látogatása miatt.
Megfékezték pénteken a Berlin közelében pusztító erdőtüzet, amelynek füstje elérte a német főváros területét.
Erdőtűz pusztít Berlin közelében, a füstfelhő péntek reggelre elérte a német főváros területét.
Az orosz állampolgárságú férfi Németország területén akart robbantásos merényletet elkövetni a berlini legfőbb ügyészség szerint.
A német szövetségi kormány provokációnak tartja és a legélesebben elítéli az izraeli katonai állások ellen végrehajtott iráni rakétatámadásokat - közölte csütörtökön a német külügyminisztérium.
Lezárták és kiürítették Berlinben pénteken a főpályaudvar környékét, hogy hatástalanítsanak egy második világháborús bombát.
A Der Spiegel című német hírmagazin szombati számában Kiüresített demokrácia címmel közölt kommentárt.
Elkezdődött pénteken Berlinben a Nemzetközi Zöld Hét (Internationale Grüne Woche - IGW), a világ legnagyobb mezőgazdasági, élelmiszeripari és kertészeti fogyasztói vására, a magyar standot Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter nyitotta meg.
Az utóbbi évekhez képest csökkent a bejelentett szexuális bűncselekmények száma a németországi nagyvárosok szilveszteri rendezvényein a hatóságok hétfői összesítése szerint.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft