"BERLINI NEMZTEKÖZI FILMFESZTIVÁL" címkével ellátott hírek
A Django című francia film világpremierjével nyílik meg a 67. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál, a Berlinale február 9-én a szervezők szerdai tájékoztatása szerint.
Nem a szervezők, hanem a közönség érdeme, hogy Meryl Streep elvállalta a 66. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál (Berlinale) zsűrijének vezetését, ami igen jelentős teljesítmény, mert az amerikai színésznő most először tölti be a döntnök szerepét egy filmfesztiválon - közölte a világ legnagyobb filmes közönségfesztiváljának igazgatója kedden Berlinben.
A háromszoros Oscar-díjas Meryl Streep fiatal filmes tehetségeknek tart mesterkurzust a februári Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon.
Isabel Coixet spanyol rendező Nobody Wants the Night című alkotásának világpremierjével megnyílt csütörtök este a 65. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál, a Berlinale, amelyen mások mellett Cate Blanchett, Nicole Kidman és Christian Bale főszereplésével készült alkotások versenyeznek a legjobb filmnek járó Arany Medvéért és a főbb alkotói kategóriákban kiosztott Ezüst Medvékért.
Elkezdődött a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválra, a Berlinaléra szóló jegyek árusítása hétfőn: a "medvevadászatot" megelőző jegyvadászat első órájában tízezer jegyet kapkodtak el az interneten.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft