"BETEGSÉG" címkével ellátott hírek
Európa legrosszabbjai közé került Magyarország, amikor arról kérdezték az embereket, egészségesnek érzik-e magukat - adta hírül a hvg.hu.
Az American Airlines légitársaság munkatársai még tavaly szeptemberben kaptak új uniformist, amely a dolgozók 10%-át betegítette meg, ám végül nem derült ki, hogy mi a probléma. A cégnél áll a bál.
Kétezer éve ismert betegség a lisztérzékenység - ismertette a Semmelweis Egyetem egyetemi tanára az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.
Ágynak esett Orbán Viktor, idén már másodszor volt kénytelen lemondani hivatalos programjait betegség miatt. Januárban azonnal bejelentették, hogy influenzás lett, most azonban semmit sem árultak el betegségéről – írja a Blikk. A lap úgy tudja, hogy a miniszterelnök megfázott.
Betegség miatt elmaradnak a miniszterelnök keddi programjai.
Zseniális dalai mellett, a napokban elhunyt David Bowie neve hallatán azonnal eszünkbe jut védjegyévé vált extravagáns külseje, csak rá jellemző megjelenése. Ráadásul a sajátos smink, hajviselet és jelmezek mellett „felemás” szeme, különös tekintete titokzatos jelleget is kölcsönzött a zenésznek. Mi is volt David Bowie védjegyévé vált szemeinek a titka? – Az orvostudomány válaszol a ritka jelenségre.
A lakossági megfigyelés immár tudományos bizonyítást nyert a kutatók jóvoltából, akik megvizsgálták, hogy az influenza vírus milyen hatással van a nők és a férfiak szervezetére. A férfinátháról („man-flu”) mostantól tényleg létező jelenségként beszélhetünk, de mégis mi az oka, hogy az influenza sokkal jobban megviseli a férfiakat?
A londoni The Times szerint Vlagyimir Putyin valóban beteg volt, amikor márciusban tizenegy napra eltűnt a nyilvánosság elől, csak a Kreml megpróbálta ezt eltitkolni, hogy az orosz elnök ne látsszon gyengének.
Megkocsikáztatta kirgiz kollégáját Vlagyimir Putyin a Szentpétervár közeli Sztreljnán található rezidenciáján, és újságírók előtt élcelődött a betegségéről szóló híreszteléseken.
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerdán közzétett adataihoz képest további 1254-gyel nőtt az ebolavírus által okozott halálesetek száma Nyugat-Afrikában, legalábbis erről tanúskodik a szervezet legújabb jelentése.