"BETEGSÉG" címkével ellátott hírek
Újabb betegségekkel bővült az a kormányrendelet, amely alapján adókedvezmény igényelhető - jelentette be az egészségügyért felelős államtitkár szerdán az adóügyekért felelős államtitkárral közösen tartott budapesti sajtótájékoztatón.
A személyiség egyes veleszületett jellegzetességeinek betegségekre hajlamosító hatását vizsgálva a Semmelweis Egyetem kutatói azonosítottak olyan temperamentumtípusokat, amelyek kapcsolatba hozhatók a magas vérnyomással vagy a koszorúér-betegséggel.
Egy fesztivál sajnos akkor is igazán emlékezetessé válhat, ha nemcsak önfeledt bulizásra, hanem egy jó kis betegségre is jegyet váltunk. Dr. Szeles Géza, a Sziget Fesztivál egészségügyi ellátásának vezetője szerint ezeket már egy kis odafigyeléssel megelőzhetjük, de ha már megvan a baj, akkor is van megoldás.
A tudomány gyors fejlődése révén egyre több ritka betegséget tartanak számon, de a gyógyíthatóság aránya is nő - mondta Pogány Gábor, a Ritka és Veleszületett Rendellenességgel Élők Országos Szövetségének (Rirosz) elnöke az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.
Európa legrosszabbjai közé került Magyarország, amikor arról kérdezték az embereket, egészségesnek érzik-e magukat - adta hírül a hvg.hu.
Az American Airlines légitársaság munkatársai még tavaly szeptemberben kaptak új uniformist, amely a dolgozók 10%-át betegítette meg, ám végül nem derült ki, hogy mi a probléma. A cégnél áll a bál.
Kétezer éve ismert betegség a lisztérzékenység - ismertette a Semmelweis Egyetem egyetemi tanára az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.
Ágynak esett Orbán Viktor, idén már másodszor volt kénytelen lemondani hivatalos programjait betegség miatt. Januárban azonnal bejelentették, hogy influenzás lett, most azonban semmit sem árultak el betegségéről – írja a Blikk. A lap úgy tudja, hogy a miniszterelnök megfázott.
Betegség miatt elmaradnak a miniszterelnök keddi programjai.
Zseniális dalai mellett, a napokban elhunyt David Bowie neve hallatán azonnal eszünkbe jut védjegyévé vált extravagáns külseje, csak rá jellemző megjelenése. Ráadásul a sajátos smink, hajviselet és jelmezek mellett „felemás” szeme, különös tekintete titokzatos jelleget is kölcsönzött a zenésznek. Mi is volt David Bowie védjegyévé vált szemeinek a titka? – Az orvostudomány válaszol a ritka jelenségre.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft