"BETÖRÉS" címkével ellátott hírek
Vádemelést javasol a rendőrség egy férfi ellen, mert betört egy házba Mezőberényben.
A Békés megyei rendőrség vádemelést javasol három férfi ellen, akik a gyanú szerint Bács-Kiskun, Békés, Jász-Nagykun-Szolnok, Csongrád és Baranya megyében, valamint a fővárosban összesen 12 telephelyre törtek be.
Egy kutatás szerint az autóbalesetet elszenvedőknek csupán a fele változtatott vezetési szokásain az eset után, a betörést átélt válaszadóknak viszont közel 80 százaléka tett valamit azért, hogy a jövőben elkerülje a bajt - közölte a Generali Biztosító szerdán az MTI-vel.
A rendőrség vádemelést javasol két férfi ellen, akik betörtek egy hétvégi házba Doboz-Szanazugban.
Orosházán, egy telephely irodájából és raktárából többek között számítógépet, horgászfelszerelést és akkumulátorokat loptak el. A gyanú szerint a bűncselekményt két férfi követte el.
Két férfi tört be egy hétvégi házba Doboz-Szanazugban. A helyi körzeti megbízott és a vele szolgálatot teljesítő polgárőr a ház közelében elfogták őket.
A Békés megyei rendőrök Csongrád külterületén elfogtak két férfit, akik a gyanú szerint az elmúlt hónapokban az ország több megyéjében telephelyek irodaépületeibe törtek be.
Társasházi tárolóba és élelmiszerboltba tört be egy férfi Békéscsabán. A rendőrök az üzlet közelében elfogták - tájékoztatta szerkesztőségünket a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.
Köztudott, hogy megyénkben nagyon sok hétvégi ház, nyaraló található. A nyár elmúltával ezek az épületek általában lakatlanná, őrizetlenné válnak. Többnyire legközelebb a tavaszi nagytakarításkor jelennek meg tulajdonosaik és van, akit ekkor ér a meglepetés, hogy ingatlanukat a tél folyamán feltörték, kiürítették, esetleg „csak” megrongálták, amellyel jelentős anyagi kárt okoztak.
A rendőrség vádemelést javasol öt férfi ellen, akik a gyanú szerint Békés, Jász-Nagykun-Szolnok, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyékben törtek be családi házakba.