"BETÖRŐK" címkével ellátott hírek
A Szarvasi Járási Ügyészség rablás bűntette és 12 rendbeli bűnszövetségben, üzletszerűen elkövetett lopás bűncselekménye miatt emelt vádat egy szarvasi bűnbanda – négy nő és két férfi – ellen, akik 2016. év végén – 2017. elején 6 hónap alatt 12 idős embert károsítottak meg vagy megkísérelték azt. Ketten közülük előzetes letartóztatásban vannak - tájékoztatta a hír6.hu-t a Békés Megyei Főügyészség.
A Jobbik a büntető törvénykönyv (Btk.) módosítását kezdeményezi annak érdekében, hogy ne legyenek büntethetők azok, akiknek a magánterületére betörők megsérülnek egy ott található eszköz miatt.
Tíz megyében és Szlovákiában működő bűnözői csoportot számolt fel a rendőrség. A három Szabolcs megyei férfi polgármesteri hivatalokba és postákra tört be, a páncélkazettákból, páncélszekrényekből csaknem 13 millió forint készpénzt vittek el.
Először passzolta a „mit tennél, ha egyszer egy levágott csövű stukkerrel farkasszemet néznél?” magasztos kérdésemet a békéscsabai Skumáthné Harmati Nikolett, majd azt mondta, hogy bizonyára semmit. Niki a Lencsési lakótelep egyik trafik nyitása, azaz közel egy esztendeje oszloposa a több mint izgalmas-mozgalmas munkahelynek.
Betörők jártak a Buckingham-palotában, a brit királyi család első számú londoni rezidenciáján.
Több ingatlanba, köztük a polgármesteri hivatalba is betört két fiatal a Nógrád megyei Mátramindszenten, az ellopott fémtárgyakat értékesítették.
Halljuk gyakran a híradásokban, pedig megelőzhető lenne a betörés. A nyár, a vakáció lehetőséget ad arra, hogy a család együtt utazzon el valahová. Lehet ez többnapos belföldi vagy külföldi nyaralás, néhány napos kirándulás vagy családlátogatás. A lényeg az utazáson és a környezetváltozáson van. Ilyenkor azonban őrizetlenül hagyjuk lakásunkat, házunkat, és ha nem vagyunk eléggé szemfülesek, könnyen a betörők prédájává válhatnak értékeink.
Vádemelést javasol a rendőrség két betörő ellen, aki veszprémi és környékbeli házakból több millió forintnyi értéket zsákmányolt - közölte honlapján a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap.
Szamaruk miatt futamodtak meg egy betörőbanda tagjai Kolumbiában: éjszakai iázásával az állat felverte a közeli rendőrőrs embereit, a betörők pedig hátrahagyva zsákmányukat elrohantak.
Különböző dolgokat megvételre kínáló házalók, támogatást kérő vagy éppen ígérő becsengetők, munkavégzésre hivatkozó idegenek. Vannak, akik valóban segíteni akarnak, mások viszont nem tisztességes szándékkal járják az utcákat és kérnek bebocsátást házakba, lakásokba.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó