"BEVÁNDORLÁS" címkével ellátott hírek
Donald Trump amerikai elnök akár csaknem kétmillió illegális bevándorló fiatalnak is megadná az amerikai állampolgárságot - derül ki abból az egyoldalas emlékeztetőből, amelyet csütörtökön este a Fehér Ház küldött át a kongresszusba a törvényhozóknak.
Az idén eddig 650 migráns kísérelte meg a magyar határ illegális átlépését, ami időarányosan az elmúlt évi folyamatokkal azonos értéknek felel meg - mondta Bakondi György az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában.
Gazdaságilag Ausztria jobban jár egy nyugat-európai bevándorlóval, mint egy kelet-európaival.
Az Európai Unióban mintegy 4,7 millió uniós országok közötti letelepedőt és unión kívüli országokból érkező bevándorlót regisztráltak 2015-ben - közölte legfrissebb felmérésében az unió statisztikai hivatala pénteken.
Több civil szervezet támogatásával a belga Nemzeti Fejlesztési és Együttműködési Központ (CNCD) nevű szervezet felvonulással egybekötött megmozdulást tartott Brüsszelben a belga és az uniós migrációs politika felülvizsgálatáért szerdán.
Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője kész vitázni a bevándorlásról Tóth Bertalannal, az MSZP parlamenti képviselőcsoportjának vezetőjével.
Bakondi György a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint a huszonnegyedik órában vagyunk ahhoz, hogy a nemzetállamok nyomására az Európai Unió is változtasson bevándorláspolitikáján és megállítsa az illegális migránsok korlátlan beáramlását.
Elsőként Hawaii amerikai szövetségi állam támadta meg Donald Trump új elnöki rendeletét a bevándorlás átmeneti szigorításáról.
A belbiztonsági miniszter John Kelly megerősítette, hogy valóban ezt tervezik.
Ezrek tüntetnek az Egyesült Államok egyes nagyvárosaiban és repülőterein a bevándorlást átmenetileg korlátozó elnöki rendelet ellen vasárnap.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft