"BEVÁNDORLÁSPÁRTI POLITIKUS" címkével ellátott hírek
A Századvég Alapítvány nemzetközi elemzője úgy értékeli, a bevándorláspárti európai országok kétségbe vonják a demokratikus értékeket az unión belül azzal, hogy szankciókat vezetnének be a bevándorlásellenes országok ellen.
A bevándorláspárti politikusok ámokfutása folytatódik, mindig, minden uniós dokumentumban hivatkozni akarnak az ENSZ globális migrációs csomagjára, annak ellenére, hogy kilenc uniós tagállam nem szavazta meg azt - válaszolta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap az MTI érdeklődésére.
Alkotmányos keretek között működve Donald Trump amerikai elnök csak az Egyesült Államok határánál tartóztathatja fel a Közép-Amerikából érkező "migránskaravánokat" - mondta Magyarics Tamás Amerika-szakértő az M1 aktuális csatornán hétfőn.
A francia elnök és az Európai Parlament elnöke bevándorláspárti politikus, és azért bírálják és támadják Magyarországot, mert nem engedte be a bevándorlókat és megvédte határait - mondta a külgazdasági és külügyminiszter pénteken a közmédiának.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft