"BEVÁNDORLÓK" címkével ellátott hírek
Évente legalább 260 ezer bevándorlóra van szüksége Németországnak a demográfiai változások munkaerőpiaci hatásának ellensúlyozásához egy kedden bemutatott kutatás szerint.
Nőtt az antiszemitizmus a migrációs válság kezdete óta Európa több nyugat- és észak-európai országban a Migrációkutató Intézet legfrissebb kutatása szerint - mondta Veszprémy László Bernát, az intézet kutatója az M1 aktuális csatornán hétfőn.
Nem maguktól, véletlenül indulnak útnak a migránsok, embercsempészek, felbujtók mozgatják őket, és vannak akik pénzzel, szervezéssel segítik a bevándorlást - mondta Horváth József biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatornán péntek reggel.
A balkáni migrációs útvonalon ezrek vannak, a bevándorlók folyamatosan tesztelik a magyar határ erősségét - emelte ki a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.
Olaszország nem szigetelődhet el sem a nemzetközi politikában, sem a migráció terén, nem válhat a Földközi-tenger Magyarországává - nyilatkozta Marco Minniti, a volt olasz balközép kormány belügyminisztere vasárnap, miután utódja, Matteo Salvini csomagolásra szólította fel az olaszországi illegális bevándorlókat.
Iraki bevándorlók csoportját találta a temesvári helyi rendőrség egy elhagyott épületben - közölte csütörtökön a Mediafax hírügynökség.
Egy török zászló alatt közlekedő, iraki bevándorlókat szállító hajót fogott el a román parti őrség a Fekete-tenger román felségvizein vasárnap.
Több gyanús tárgyat, köztük robbanószernek tűnőt is találtak egy autóban a német-osztrák határszakasz Kiefersfelden településénél csütörtökön éjszaka - közölte a bajor rendőrség.
állítja egy, a Békés megyei egészségügyi ellátásban ténykedő olvasónk, aki többek között egy nyolcvan esztendős férfi ápolásáról is gondoskodik. Elmondása szerint a minap a szeme láttára/füle hallatára hívta fel gondozottját a térség országgyűlési képviselőjének a felvételről bejátszott hangja. Az idős úr folyamatosan egyetértett a hívóféllel; mi több, megígérte a politikusnak, hogy a vasárnapi kvótanépszavazáson nem nevezetű rubrikába helyezi az ikszet. Olvasónk azonban úgy véli, ez a módszer kísérletiesen hasonlatos a kifejezetten élemedett korú korosztályt megcélzó termékbemutatók invitációihoz. Ön is így látja? Kérjük, a cikk végén mindenképpen fejtse ki álláspontját!
Miért ismétlődnek meg időről időre a bevándorlók zaklatásai az európai nők, sokszor gyermekek ellen? Szükségszerűen bekövetkeznek-e az európai jogrend szerint elfogadhatatlan zaklatások, nemi indíttatású erőszakos cselekmények? Speidl Bianka, a Migrációkutató Intézet vezető elemzője szerint Európa a bevándorlók számára meghódítandó terület, a nyugati nők pedig szabad prédák, és mivel nem követik az iszlám szabályait, bűnösök is - írja a híradó.hu.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft