"BEZÁR" címkével ellátott hírek
Egy hónap múlva felújítás miatt hosszabb időre bezár a fővárosi Planetárium; a Népligetben lévő intézmény utolsó nyitva tartási napja június 17. lesz.
Nem zárják be a Közép-európai Egyetemet (CEU) semmilyen körülmények között, a tudományos programok folytatódnak - mondta az intézmény elnök-rektora szerdai budapesti sajtótájékoztatón. Michael Ignatieff kijelentette: Budapest az "otthonuk", és itt akarnak maradni.
Bezárta kapuit a turisták előtt, januárban pedig hónapokra el is hallgat a Big Ben, a londoni parlament világhírű toronyórája, amelynek nagyjavítását már nem lehet halogatni.
A csabaimérleg.hu érdeklődésére a McDonald’s Magyarországi Étterem Hálózat Kft. az alábbi közleményt juttatta el a városi lap szerkesztőségébe:
Több mint másfél évtizedes működés után hamarosan bezár a McDonald's békéscsabai üzlete - olvasható az index.hu-n.
Június 22-től július 5-én éjfélig ideiglenesen bezár a Nyugati pályaudvar - közölte honlapján a MÁV-csoport pénteken.
Bezártak egy napokban megnyílt pittsburghi kiállítást, mert egy erős villódzó fényhatásokat alkalmazó installáció miatt három látogató is rosszul lett - számolt be róla a BBC News.
Hétfőn este hét órakor zárja be kapuit végleg a budapesti Vidám Park, amelytől a hétvégén összesen 17 ezer látogató vett búcsút.
Bezárt a hongkongi repülőtér vasárnap, a Kína déli része felé közeledő Uszagi nevezetű tájfun miatt. A vészhelyzetre tekintettel 177 érkező és 193 induló járatot töröltek és 64 járatot elhalasztottak.
Kuangcsou munkatáborai március óta nem fogadnak új embereket, a jelenleg még ott őrzött mintegy száz főt hamarosan szabadon engedik. Kínai sajtójelentések szerint még az év vége előtt hazaküldi összes munkatáborban lévő fogva tartottját Kuangcsou városa, amit akár több más város és tartomány is követhet.