"BEZÁRTÁK" címkével ellátott hírek
Egy kellemes estét akart eltölteni egyik ismerősével egy kétegyházi férfi. A találkozó alkalmával azonban a nő kihasználva, hogy a férfi sokat ivott, ellopta a pénztárcáját és bezárta egy szobába. A rendőrség vádemelést javasol ellene.
Másfél hónap alatt már a hatodik gyógyszertárat záratta be az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI), ezúttal a Baranya megyei Egyházaskozáron működő Harmat Patika működését függesztette fel a hatóság.
37 millió látogatója volt az oldalnak, most mégis bezárása mellett döntött a királyi család.
Egy nap alatt, az ellenőrzött húsz észak-magyarországi látványpékségből hármat azonnal bezártak az élelmiszerbiztonsági szakemberek a NAV-val közös ellenőrzésük során - közölte a NAV Észak-magyarországi Regionális Adó Főigazgatóságának médiareferense hétfőn.
Bezártak egy szabálytalanul működő diszkót Ibrányban, miután a vendéglátóhelyen a megengedett létszámnál jóval többen szórakoztak, illetve megszegték a biztonsági előírásokat, valamint zárjegy nélküli alkoholtermékeket is találtak az ellenőrök - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatóságának rendészeti osztályvezetője pénteken az MTI-vel.
A kínai központi televízió riporterei magukat ügyfélnek kiadva, leleplező riportot készítettek a pekingi zugintézményben. Béranyákat alkalmazó, illegális "lombikbébi" klinikára csaptak le.
Áruházi fogolyként szilveszterezett egy 73 éves asszony Franciaországban, mert véletlenül bezárták egy szupermarketbe.
Hírek
további friss hírek »