"BICIKLI" címkével ellátott hírek
Elképesztően népszerű kezdeményezést indítottak az olasz városban, hogy ösztönözzék a zöld közlekedést.
Békéscsabán, a Síp utca és a Zrínyi utca kereszteződésében, tegnap 15 óra 30 perc körül egy kerékpáros fiú nekiütközött egy személygépkocsinak.
Krisztián uszkve két hét alatt (július 25-augusztus 8.), szinte csont nélkül a kiegyezés dátumát (1867.) konvertálta át kilométerekre, hogy hazatekerjen Hollandiából a szülőföldjére, a szülinapjára.
Orosházán, a Széchenyi téren, egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárúton közlekedő kerékpárosnak.
Közel harminc fős, kétgenerációs (7-45) csapattal bringáztunk a minap Csabáról-Gyulára, némileg súroltuk a kalandparkot; angol tea, akácméz, nyereg, és vissza. Mindkét szakaszon Veszelynél, a mértani félúton egy csöppet megpihentünk. A második etapban történ egy kis malőr, amikor is…
Mármint mindkettő! Tehát... Medgyesegyházán, az egyik élelmiszerbolt elől tegnap 7 óra körül elloptak egy kerékpárt.
Lezáratlan kerékpárt lopott egy férfi hétfőn 11 óra körül Köröstarcsán, a Kossuth utcából.
Vasárnap hét óra. Kezemben az első kávé, a szememben sok-sok csipa, és ahogy a konyhaablakon keresztül kinézek a lencsói végtelenbe, azt látom, valami RAGYOG ezen az elázott reggelen. Még pedig egy komótosan sétáló szép gólya. Persze ez első flashre nem nagy ügy, mert április közepén már tucatjával kelepelnek Békéscsigabigán. De akkor is jól esett. És kinek, mi jut róla hirtelen az eszébe?
A SmartGrip egy olyan markolat, mellyel egy a teljesen hagyományos biciklik is felokosíthatók. A kütyü adott helyzetben a kerékpáros életét is megmentheti.
Szólt be századjára a bombabiztos EU-komfortos, a közös költségen fenntartott faleveles szeméttároló egyikébe a bunkó negyvenes, a közel kétszer annyi idős kukás bácsinak, aki épp derékig benne volt az egyik konténerben. (A bácsi mindig a negyvenes tökiék konténerbejárójának támasztja a bringáját, miközben ő a másikon megy be. És természetesen az előző 99 alkalom kapcsán jócskán volt idejük meginni a pertut.)
Hírek