"BÍRÁLAT" címkével ellátott hírek
Fucsovics Márton és Babos Tímea csütörtöki állásfoglalásában cáfolta azokat a megállapításokat, amelyeket a Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) egy nappal korábban fogalmazott meg közleményében.
Donald Trump amerikai elnök visszavonná a kormányát bíráló újságírók akkreditációját.
Élesen bírálták a brit törvényhozás alsóházának tagjai és a Brexit-miniszter kedden, hogy felújítási munkálatok miatt négy évre elhallgat a parlament toronyórájának világhírű harangja, a Big Ben.
Izraelnek békeszerződésre, nem pedig a "status quo" fenntartására van szüksége a palesztinokkal kapcsolatos politikájában - idézte a Háárec című izraeli lap Avigdor Liberman külügyminisztert, aki bírálta Benjámin Netanjahu miniszterelnök álláspontját.
A lengyel miniszterelnök bírálta az ellenzék vezetőit azért, mert kétségbe vonták a helyhatósági választások szombat éjjel nyilvánosságra hozott hivatalos eredményét.
Van Rompuy szerint Oroszországnak abba kell hagynia a szakadárok támogatását.
Bírálta az EU pénteken Vlagyimir Putyint amiatt, hogy megjelent a Krím félszigeten, Szevasztopolban tartott győzelem napi parádén.
Április első szombatján négylábúak, pontosabban ebek vették birtokba a Pósteleki kastélyparkot. Pontosan 462 kutya ugatott, csaholt, fülelt, és ugrándozott, türelmesen vagy türelmetlenül várva arra, hogy sorra kerüljön. Április 5-én rendezték a CAC kutyakiállítást Békéscsabán.
Szabó Máté szerint nincs egységes, átfogó szabályozás a parlagfű elleni védekezésről, az ombudsman önkormányzati szintű stratégia kidolgozását javasolta.
Az Európai Bizottság megvédte az első görög mentőcsomag kapcsán követett politikáját, és visszautasította a Nemzetközi Valutaalap (IMF) bírálatát.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft