"BÍRÓ" címkével ellátott hírek
Kulcsár Katalint választotta a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS az év legjobb női bírójának.
Három ütemben, először már idén októbertől 5 százalékkal nő a bírák illetménye, majd jövő januártól és 2018 januárjától további 5-5 százalékos emelést kapnak - jelentette be Trócsányi László igazságügyi miniszter az MTI-nek adott interjújában.
A versenyzőkéhez hasonló izgalommal készül a riói játékokra a kazanyi cselgáncs Európa-bajnokságon is közreműködő Fridrich Annamária, akinek a személyében 16 év után lesz magyar bíró az olimpián.
Életének 48. évében, csütörtökön verseny közben elhunyt Kaposvári Zsolt vívóbíró.
Mint ismert, felnőtt labdarúgó-válogatottunk a tavalyi esztendő végén – huszonkilenc évnyi pauzát követően – kijutott egy világeseményre.
Korrupció gyanújával őrizetbe vették szerdán a sepsiszentgyörgyi bíróság elnökét, Elena Poiana bírót - közölte honlapján a romániai korrupcióellenes ügyészség (DNA).
A rendőrség garázdaság bűntett elkövetésével gyanúsította azt a férfit, aki egy telekgerendási labdarúgó mérkőzésen bántalmazta a bírót. Az ügyészség vádat emelt a gyanúsított ellen, majd a bíróság 1 évre próbára bocsátást szabott ki.
A rendőrség vádemelést javasol egy férfi ellen, aki Újkígyóson, egy futballmeccsen arcon ütötte a bírót - írja a police.hu.
A bírói tanács elnökét fenyegette, szidalmazta a négy emberöléssel és fegyveres rablásokkal vádolt V. Sándor a másodfokú büntetőper keddi tárgyalásán a Fővárosi Ítélőtáblán.
Az Országos Bírósági Hivatal közzétette a 2015. január 1-jén hatályba lépő új bírói etikai kódexet - írja a Magyar Hírlap. Az újság hétfői cikke szerint a mindössze háromoldalas dokumentum preambuluma szerint a bírói hivatás a bírókkal szemben a társadalomban általánosan elfogadott etikai normákhoz képest szigorúbb erkölcsi szabályokra épülő követelményeket támaszt.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft