"BÍRÓ CSABA" címkével ellátott hírek
Ez volt a mai kedvenc menü a békéscsabai Lencsési Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában. Hogy miért kedvenc? Lejjebb kiderül!
A Békéscsabai Gyermekélelmezési Intézmény 2018-ban egy új kezdeményezést indított el Kedvenc menü néven, mesélte csütörtök déltájt, a Lencsési Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola ebédlőjében Bíró Csaba, önkormányzati képviselő.
Ismét megrendezésre került a nagy sikerű Tortamustra a Munkácsy Mihály Múzeumban, ahol az esküvői tortáké volt a főszerep.
Konyhalátogatással egybekötött, a tálalószemélyzet tapasztalatai kapcsán szervezett tájékoztatót tartott Prohászka Béla és Dávidné Tóth Edit a Szabó Pál téri iskolában.
Hétfő reggel elkezdődött a Békés Megyei Népművészeti Egyesület 2016-os nyári táborba.
A Békéscsabai Előre NKSE a közelmúltban egy 10 millió forint összértékű beruházás keretében jelentős fejlesztéseket hajtott végre a Városi Sportcsarnokban. Ezzel kapcsolatban tartott ünnepélyes sajtótéjékoztatót pénteken Fülöp Csaba, az NKSE gazdasági vezetője, Bíró Csaba, a város Közművelődési, Ifjúsági, Oktatási és Sportbizottságának elnöke, Szabó Károly (Tanár Úr) a klub elnöke, valamint Kozma János, a Békéscsaba Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója (aki most nem beszélt).
Kiértékelték a gyermekélelmezés elégedettségi kérdőíveit.
A szezonális jelleggel, de elsősorban a nyári időszakban két kerékpáros járőr teljesít szolgálatot hétfőtől Békéscsaba útjain.
A szezonális jelleggel, de elsősorban a nyári időszakban két kerékpáros járőr teljesít szolgálatot hétfőtől Békéscsaba útjain.
Sajtótájékoztatót tartott csütörtökön a Linamar - Békéscsabai Röplabda SE, amelynek fő témája a klub sikeres infrastruktúra fejlesztésének lezárása volt, valamint szóba került a sporttörténelmi sikert arató gárda jövő szerdai hivatalos köszöntése is - minderről az egyesület közölt információkat.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó