"BIZTOSÍTÁS" címkével ellátott hírek
Júliustól új kötelező biztosítást írtak elő az utazási irodáknak.
Többen felháborodva mondták el a Blikknek, hogy szerintük az ügyben érintett biztosító nincs tekintettel a gyászra.
Szeptemberben megsérült a jobb térdem: a belső porc (meniscus) felszínét érte a baj. Kiderült, műteni kell. (Rutinmunka volt, ma már simán lábujjhegyen is lépcsőzök.) Zárójelben: az eset némileg hasonlít az öt évvel ezelőtti balesetemhez: akkor is szintén a meniscust érte a sportsérelem; csak akkor a porcból vált le egy darab(ka), amely beakadt egy ízületi résbe – ilyenkor se kiegyenesíteni, se behajlítani nem lehet a végtagot; műtét. De a két eset egyáltalán nem UA.! Noha az új biztosítónk szerint igen.
Rossz hír a Green Holidays-károsultaknak.
Hétfő reggeli adatok alapján a múlt heti télies időjárás miatt több mint 4 ezer kárbejelentés érkezett a biztosítókhoz, szakértői becslések alapján végül ez meghaladhatja a 6500-at is - mondta Gilyén Ágnes, a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) kommunikációs főosztályvezetője kedden az M1 aktuális csatornán.
Az a felemás helyzet adódott, hogy nagyon pórul járhat, aki most nyári gumival karambolozik.
A tavalyi 160 ezernél kevesebb, de a várt 100 ezernél 20 ezerrel több autós válthat kötelező biztosítást az idei kampányban a díjak emelkedése és az MKB Biztosító piaci kivonulása miatt - írta pénteki számában a Világgazdaság.
A kedd éjféli határidőig 11 biztosító hirdetett új árat, 3 cég évközi díjaival vesz részt az idei kampányban, az MKB pedig kiszáll. A legtöbb biztosítónál emelkedik a kötelező biztosítások díja, ennek mértéke átlag 10-12 százalék. A díjak ma délutántól lesznek elérhetőek a portálokon.
Szerdán startol az év végi gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) kampány, amelyben 100 ezer körüli biztosítót váltó autósra és növekvő díjakra számítanak az MTI által megkérdezett szakértők.
Hende Csaba idején megszüntették a katonák élet- és felelősségbiztosítását, kár esetén a miniszternek kell döntenie a kártérítési összegről. Így lesz ez most, a Hortobágyon életüket vesztett tűzszerészeknél is.