"BL" címkével ellátott hírek
Négy angol csapat jutott a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe.
Nem fér el a Real Madrid legújabb Bajnokok Ligája-serlege a labdarúgóklub múzeumában, amely így kisebb átalakításra szorul.
A világ második és nyolcadik legértékesebb labdarúgóklubja csap össze egymással Kijevben, a Bajnokok Ligája szombati döntőjében - a KPMG könyvvizsgáló cég tanulmánya szerint.
A Bayern München a címvédő Real Madriddal, a Liverpool pedig az AS Romával találkozik a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében.
Kassai Viktor labdarúgó játékvezető szerint tevékenységük megítélése szubjektív mind a szurkolók, mind a média részéről, számukra a nemzeti, kontinentális és nemzetközi ellenőrző testületek, játékvezetői bizottságok értékelése számít igazán.
Korábban már többször elhangzott felületeinken, hogy a legmagasabb szintű európai kupa sorozatban indulni hatalmas dicsőség, azonban az ebből fakadó követelményrendszernek megfelelni közel sem egyszerű, mindez jelentős terhet ró az egyesületre.
Kedden és szerdán a nyolcaddöntő további négy párharcának első mérkőzéseit rendezik meg a labdarúgó Bajnokok Ligájában.
A MOL-Pick Szeged nagyszerű játékkal 30-24-re legyőzte a vendég Rhein-Neckar Löwent a férfi kézilabda Bajnokok Ligája tizedik fordulójában, ezzel pontszámban beérte német riválisát, és már biztosan továbbjut csoportjából.
A csoportelsők ellen kezd az FTC és a Győr is a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében, január elején.
Bejutott a női kézilabda Bajnokok Ligája vasárnapi fináléjába a címvédő Győri Audi ETO KC, miután a budapesti négyes döntő első elődöntőjében 29-26-ra legyőzte a dán Midtjylland csapatát.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft