"BMRFK" címkével ellátott hírek
Tegnap a megyeszékhelyen súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset tötrtént, Gyulán pedig lopás miatt volt szükség rendőri intézkedésre.
Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Orosházán, Zsadányban, Mezőberényben és Füzesgyarmaton.
Gyulán körözés alapján, Békéscsabán ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.
Orosházán tegnap személyi sérüléssel járó baleset történt, Magyarbánhegyesen pedig elfogták azt a férfit, aki korábban betört a mezőkovácsházi könyvtárba - derül ki a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság beszámolójából.
A Békés megyei rendőrség vádemelést javasol három férfi ellen, akik a gyanú szerint Bács-Kiskun, Békés, Jász-Nagykun-Szolnok, Csongrád és Baranya megyében, valamint a fővárosban összesen 12 telephelyre törtek be.
Békés megyei rendőrök győzelmével zárult a III. Országos Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alegységek kombinált szituációs lő- és intézkedéstaktikai versenye Miskolcon.
A Kábítószer-ellenes Világnap alkalmából bűnügyi területen szolgálatot teljesítő rendőrök vehettek át országos szintű elis elismerést.
Három személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek tegnap a rendőrök. A mai napon Gyulán elfogtak egy körözött férfit.
Békés megyében 2017. április 15-én az alábbi időpontokban és helyszíneken várható sebességellenőrzés.
Az ittas járművezetés veszélyeire hívta fel a figyelmet a rendőrség csütörtökön Békéscsabán, a Szent István téren. Az érdeklődők kipróbálhatták a "részeg szemüveg" néven ismert eszközt.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft