"BMRFK" címkével ellátott hírek
Három személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek tegnap a rendőrök. A mai napon Gyulán elfogtak egy körözött férfit.
Békés megyében 2017. április 15-én az alábbi időpontokban és helyszíneken várható sebességellenőrzés.
Az ittas járművezetés veszélyeire hívta fel a figyelmet a rendőrség csütörtökön Békéscsabán, a Szent István téren. Az érdeklődők kipróbálhatták a "részeg szemüveg" néven ismert eszközt.
Békés megyében 2017. április 13-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés - olvasható a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság beszámolójában.
Békéscsabán és Füzesgyarmat külterületén helyszíneltek tegnap a rendőrök - derült ki a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatójából.
Kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök egy mezőberényi férfinél.
Közokirat-hamisítás és ittas járművezetés gyanúja miatt történtek rendőri intézkedések szerdán Békés Megyében. Békéscsabán és Mezőhegyesen baleseteknél helyszíneltek a rendőrök.
Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Köröstarcsán és Orosházán - derül ki a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatójából.
Egy balesetről és egy garázdaságról esik szó a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tegnapi napról szóló tájékoztatójában.
A Békés megyei rendőrök Csongrád külterületén elfogtak két férfit, akik a gyanú szerint az elmúlt hónapokban az ország több megyéjében telephelyek irodaépületeibe törtek be.