"BMW" címkével ellátott hírek
Miskolcot már többször hírbe hozták a német prémiummárkával.
A vevő géntérképe alapján testreszabott egyedi autót ígér a vasárnapi brit sajtót elöntő hirdetési kampányában a német BMW autógyár - legalábbis azoknak a brit vásárlóknak, akik elfelejtettek rápillantani a naptárra.
Az ügyészek a BMW német autógyártó társaság müncheni központjában és egy ausztriai telephelyén kutattak a versenytárs Volkswagen (VW) dízelbotrányához hasonló manipuláció gyanújával.
Rengeteget tudnak spórolni egy olyan üzletágban, amelyben ugyanazt kínálják.
Kiemelkedő sikereket ért el az elektromos és hibrid autók eladásában a BMW Magyarországon és globálisan is - közölte Massimiliano Di Silvestre, a BMW Magyarország ügyvezető igazgatója.
Ismét nagy értékű gépkocsit foglaltak le a nagylaki határrendészek - tájékoztatta hírportálunkat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Csak néhány órája körözték az olasz hatóságok a Nagylakon lefoglalt BMW-t.
A BMW világszerte 1,6 millió gépkocsit hív vissza a 3-as sorozatból a japán Takata Corp. által szállított utas oldali légzsák más autógyártóknál már előfordult meghibásodása miatt - közölte a BMW.
Marco Wittmann, a BMW élről induló német pilótája nyerte a német túraautó-bajnokság (DTM) vasárnapi, magyarországi futamát a Hungaroringen.