"BOCSÁNATKÉRÉS" címkével ellátott hírek
A brit miniszterelnök korábban azt mondta, az EU-s munkavállalók beállnak mások elé a sorba.
Csanádalbertiben történt az áttörés: a Miniszterelnökség vezetőjét egy közmunkás vette rá a bocsánatkérésre.
A Fidesz arra szólítja fel a helyi jobbikos politikusokat, hogy legalább ők kérjenek bocsánatot a nyugdíjasoktól az ellenzéki párt elnöke, Vona Gábor helyett - közölte Halász János, a kormánypárt frakciószóvivője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.
A Fidesz szerint "kétségbeesett magyarázkodás" helyett bocsánatot kellene kérnie a nyugdíjasoktól Vona Gábornak, a Jobbik elnökének.
Bocsánatkérésre szólította fel nyílt levélben Vona Gábort Novák Katalin az Idősek Tanácsa alelnöke, a család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár szerdán, mert szerinte a Jobbik elnöke sértegeti az időseket.
Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök a Facebook közösségi oldalon elhelyezett videoüzenetében elnézést kért Izrael arab polgáraitól, amiért a tavalyi választáson ellenük mozgósított, és aktívabb szerepvállalásra kérte őket - jelentette a közszolgálati rádió kedd reggel.
Ügyvéd jelenlétében Kiss László találkozott Takáts Zsuzsannával, akit évtizedekkel ezelőtt két társával megerőszakolt - erről a százhalombattai polgármester számolt be, miután egykori alpolgármestere tájékoztatta. Az asszony, aki hétvégén állt a nyilvánosság elé, állítólag megbocsátott Kissnek.
Bocsánatot kért a 888.hu főszerkesztője, G. Fodor Gábor a lapjában tett közzé erről nyilatkozatot. Ebben azt ecsetelte, hogy hibát követtek el, illetve túlmentek egy határon, de konkrétan nem említett, miben. Csak feltételezni lehet, hogy a múlt szombati cikkükről van szó, amelyben az MSZP elnökéről és annak feleségéről írtak megengedhetetlen hangnemben. A cikk egyébként még elérhető volt csütörtök délután is.
Az MSZP elnök-frakcióvezetője azt követeli, hogy Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter kérjen bocsánatot a pedagógusoktól. Tóbiás József pénteken Budapesten azt mondta, hogy nem a pedagógusok kérték az iskolák államosítását, az alaptanterv "összezagyválását" vagy a tankönyvrendszer átalakítását.
Benjámin Netanjahu miniszterelnök bocsánatot kért az izraeli araboktól, mert a választás napján tömeges szavazásukkal riogatva mozgósította saját szavazótáborát – értesült róla az izraeli média.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó