"BÖCZÖGŐ DORINA" címkével ellátott hírek
Kovács Zsófia gerendán, Böczögő Dorina pedig talajon arany-, míg Vecsernyés Dávid nyújtón ezüstérmes lett vasárnap a tornászok Szombathelyen rendezett challenge világkupaversenyén.
Öt szeren öt különböző győztest avattak a tornászok Budapesten rendezett országos bajnokságának vasárnapi versenynapján.
A magyar női tornászválogatott a múlt heti, glasgow-i Európa-bajnokságon két kvótát szerzett a jövő júniusi, minszki Európai Játékokra.
Böczögő Dorina bronzérmet nyert felemáskorláton a tornászok világkupaversenyén a szlovéniai Koperben szombaton.
Az Egyesült Államokban edzőtáborozik a tornász Böczögő Dorina és Kovács Zsófia, akik az áprilisi kolozsvári Európa-bajnokságra készülnek.
Kovács Zsófia arany-, Böczögő Dorina pedig bronzérmet nyert a tornászok cottbusi világkupa-versenyén, vasárnap.
Böczögő Dorina nyerte vasárnap a talaj döntőjét a tornászok szombathelyi világkupaversenyén, s ezzel az úgynevezett challenge-szériában is ő végzett az élen ezen a szeren - adta hírül a Magyar Torna Szövetség (matsz.hu).
A nyolcadik helyen végzett a Böczögő Dorina, Kovács Zsófia, Makra Noémi, Divéky Luca, Csányi Julianna összeállítású magyar női tornászválogatott a berni Európa-bajnokságon.
Makra Noémi gerendán, Böczögő Dorina talajon győzött vasárnap a győri Audi Arénában, a tornászok mesterfokú bajnokságán.
Makra Noémi, Böczögő Dorina, Divéky Luca, Dévai Boglárka, Honti Kitti, Horváth Enikő és Al-Salty Dália utazik Glasgow-ba, a jövő pénteken kezdődő olimpiai kvalifikációs torna-világbajnokságra.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft