"BÖCZÖGŐ DORINA" címkével ellátott hírek
Böczögő Dorina bronzérmet nyert felemáskorláton a tornászok világkupaversenyén a szlovéniai Koperben szombaton.
Az Egyesült Államokban edzőtáborozik a tornász Böczögő Dorina és Kovács Zsófia, akik az áprilisi kolozsvári Európa-bajnokságra készülnek.
Kovács Zsófia arany-, Böczögő Dorina pedig bronzérmet nyert a tornászok cottbusi világkupa-versenyén, vasárnap.
Böczögő Dorina nyerte vasárnap a talaj döntőjét a tornászok szombathelyi világkupaversenyén, s ezzel az úgynevezett challenge-szériában is ő végzett az élen ezen a szeren - adta hírül a Magyar Torna Szövetség (matsz.hu).
A nyolcadik helyen végzett a Böczögő Dorina, Kovács Zsófia, Makra Noémi, Divéky Luca, Csányi Julianna összeállítású magyar női tornászválogatott a berni Európa-bajnokságon.
Makra Noémi gerendán, Böczögő Dorina talajon győzött vasárnap a győri Audi Arénában, a tornászok mesterfokú bajnokságán.
Makra Noémi, Böczögő Dorina, Divéky Luca, Dévai Boglárka, Honti Kitti, Horváth Enikő és Al-Salty Dália utazik Glasgow-ba, a jövő pénteken kezdődő olimpiai kvalifikációs torna-világbajnokságra.
Legjobb magyarként Böczögő Dorina nyert, Vágner Levente pedig negyedik lett a tornászok szombathelyi Grand Prix-jén az egyéni összetett fináléban.
Böczögő Dorina és Kardos Botond egyformán két győzelemmel zárta a tornászok szerenkénti országos bajnokságát.
Békéscsaba város prominensei némileg megkésve, csak szerdán tudták fogadni a májusban Anadiában megrendezett világkupa győztes Böczögő Dorinát. (Talajon nyert.) Azonban a dorgálás nem a városatyáknak szól. Senkinek sem szól; hiszen gyönyörű tornásznők a tavasz óta folyamatosan az úton van. Szarvas Péter polgármester (vagy a kabinet) figyelmessége, de lehet, hogy pusztán a vakszerencsének köszönhetően, épp Dorina napkor fogadták a hazai torna üdvöskéjét. Isten éltessen, Dodó!