"BOEING" címkével ellátott hírek
A Boeing repülőgépgyártóval készül szerződést kötni a következő hetekben az amerikai védelmi minisztérium az Egyesült Államok fegyveres erői főparancsnokának különgépe, az elnöki Air Force One megépítéséről - írta hétfői számában a The New York Times.
A cég történelmében rekordnak számító, 723 repülőgépet adott át 2014-ben az amerikai Boeing repülőgépgyártó, megrendeléseinek értéke 232 milliárd dollár volt.
Hiábavalónak bizonyult az eddigi keresés a Malaysia Airlines eltűnt repülőgépe után - közölte vasárnap késő esti híradásában a kínai televízió. A járaton 239-en voltak, köztük 154-en kínaiak.
Időlegesen kivonta a forgalomból Boeing 787 Dreamliner utasszállító repülőgépeit a két nagy japán légitársaság, miután az All Nippon Airways (ANA) egyik 787-ese kényszerleszállást hajtott végre szerda reggel Japánban. A légitársaság közlése szerint a gép műszerei akkumulátorhibát jeleztek, ezért döntöttek a pilóták a kényszerleszállás mellett. A közlekedési minisztérium azt is jelezte, hogy a gép pilótafülkéjébe füst szivárgott.
Leszállt a budapesti Liszt Ferenc-repülőtéren a lengyel LOT légitársaság legújabb gépe, az alig pár hete forgalomba állított Boeing 787-800-as Dreamliner szombaton.
Nem sokkal fél 11 előtt felszállt a Liszt Ferenc repülőtérről, majd Szlovákia felé elhagyta a magyar légteret a Malév utolsó Budapesten maradt Boeing 737-ese is.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft