"BOMBARIADÓ" címkével ellátott hírek
Bombariadók miatt egyszerre több város repülőterén átmenetileg leállították a légi közlekedést Ukrajnában pénteken, a hatóságok evakuálták az utasokat és a személyzetet - jelentették ukrán hírportálok a hatóságok és a repülőterek sajtószolgálatainak közléseire hivatkozva.
Újraindulhattak azok a nemzetközi gyorsvonatok szerda délután, amelyeket korábban bombafenyegetés miatt állítottak meg a hatóságok - közölte Mávinform sajtóügyeletese azt MTI-vel.
Hatósági intézkedés miatt áll az összes nemzetközi vonat, a MÁV egyelőre nem tudja, mi történik.
Egy elhagyott csomagot találtak, most senkit nem engednek be, rendőrök és biztonságiak állják el a bejáratot.
Bombariadó miatt rövid időre kiürette a rendőrség helyi idő szerint szerdán Washington központi pályaudvarát, a Union Stationt.
Gyanús csomag miatt rövid időre kiürítették szerda reggel a New York-i Kennedy repülőtér egyik terminálját. Közben az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) vezetője amerikai terrortámadás lehetőségére figyelmeztet.
Sót és kekszet tartalmazott a kedd reggel Brüsszel belvárosában elfogott, robbantás előkészítésével gyanúsított férfi robbanóöve - írta ügyészségi forrásokra hivatkozva a La Libre Belgique belga napilap internetes kiadása kedden.
Nem volt robbanószerkezet annál a férfinál, akit a rajta lévő, robbanóövhöz hasonló tárgy miatt letartóztattak kedden Brüsszel egyik legnagyobb plázájában - adta hírül weboldalán a La Libre Belgique című belga napilap.
Bombariadó van egy brüsszeli bevásárlóközpontban és egy metróállomást is lezártak azután, hogy letartóztattak egy férfit.
Bombariadó volt Csehországban több mint egytucatnyi helyen kedd délelőtt, miután egy ismeretlen telefonáló vagy telefonálók elrejtett robbanókészüléket jeleztek számos helyszínen. A rendőrség az összes helyszínt átkutatta, de bombát sehol sem találtak - közölte Markéta Janovská, a cseh országos rendőr-főkapitányság szóvivője.
Hírek