"BORA IMRE" címkével ellátott hírek
Eső ide, eső oda, útjára indult a huszadik, jubileumi Gyulai Pálinkafesztivál, amely három napon keresztül jobbnál jobb programokkal várja a látogatókat. (Kincses Zoltán írása.)
amely három napon keresztül jobbnál jobb programokkal várja a látogatókat.
A Gyulai Pálinka Fesztivál egyik különleges attrakciója a „Szilva a konyhában” nevet viselő programelem, amelynek keretében – kiváló szakemberektől – kaphatnak hasznos tanácsokat a gyümölcs konyhában történő felhasználásához. (Kincses Zoltán írása)
Lehet készíteni az ízlelőbimbókat! Huszadik alkalommal kerül megrendezésre a Gyulai Pálinka Fesztivál 2019. április 12. és 14. között. Idén a szilváé a főszerep. (Kincses Zoltán írása.)
Ez a hétvége a gasztronómiáról és a koncertekről szól a fürdővárosban. (Varga Zoltán tudósítása.)
Mert mi sem tudjuk. Sőt! Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke és Bora Imre, a Gyulai Pálinkafesztivál igazgatója sem. Ugyanis a keddi, XIX. Gyulai Pálinkafesztivált (április 27-30.) beharangozó sajtótájékoztatón mindketten egyetértenek abban, hogy ez így jó, derüljön ki a rendezvényen!
Június 2-ától, közel 3x24 óráig folyik a sör, sül a csülök(perkelt) és zakatol a buli a békéscsabai sportcsarnok árnyékában. A 17. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé sajtótájékoztatója pedig kedd délután zajlott a Panoráma Étteremben.
18. alkalommal került a főváros kulcsa Gyulára és lett ezzel hivatalosan is három napra a pálinka fővárosa.
Hírek