"BÖRTÖN" címkével ellátott hírek
Ehud Olmert volt miniszterelnök hétfőn megkezdte korrupcióért és az igazságszolgáltatás akadályozásáért rá szabott tizenkilenc hónapos börtönbüntetésének letöltését Izraelben - jelentették a helyi tévécsatornák.
A focicsapatáról elhíresült vállalkozó – mint elsőként hírül adtuk – elhagyhatta a nagyfai börtönt a hétvégén, első útja pedig Akasztóra vezetett. A Bors munkatársai tartottak vele.
Szombat hajnalban kiengedték a börtönből Stadler József (66) akasztói milliomos üzletembert, a korábbi Stadler FC labdarúgócsapatának egykori tulajdonosát.
Vasárnap engedték ki az előzetesből a vesztegetéssel és lopással gyanúsított Galambos Lajost, ám a Pest Megyei Főügyészség fellebbez a döntés ellen a TV2 információi szerint.
Még mindig nagyon sokan nem gondolják át az állatvásárlást, ezáltal jutnak egzotikus, nehezebben tartható állatok menhelyekre vagy éppen a hazai faunába - írja a híradó.hu.
A Budapest Környéki Törvényszék pénteken úgy döntött, nem hosszabbítja meg Galambos Lajos és egyik társa előzetes letartóztatását - tájékoztatta a törvényszék közleményben az MTI-t.
Három év börtönre ítélt egy férfit a személyi jövedelemadó (szja) bevallásával összefüggő költségvetési csalás és okirat-hamisítás miatt a Székesfehérvári Járásbíróság - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kedden az MTI-vel.
Négy év letöltendő börtönbüntetésre ítélték első fokon Romániában Stelian Fuia volt mezőgazdasági minisztert, akit hivatali visszaéléssel vádolnak.
Egyiptomi jogvédők szerint jelenleg mintegy hatvan újságírót börtönöztek be az észak-afrikai országban - jelentette az al-Maszri al-Jóm című napilap. Számuk minden eddigi becslést jóval felülmúl.
Börtönbe kell mennie két volt rétsági rendőrnek - így döntött a bíróság, méghozzá jogerősen. A 2-es úton hónapokon keresztül zsebre bírságoltak külföldi kamionosokat. Egyikük négy, másikuk két és fél évet kapott. A Nemzeti Védelmi Szolgálat buktatta le őket, méghozzá éppen a korrupcióellenes világnapon.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft