"BOTRÁNY" címkével ellátott hírek
A konkurens közösségi oldalak profitálhatnak a Facebook történetének eddigi legnagyobb, adatgyűjési botrányából. Az egyik korábbi konkurens alapítója már jelezte: visszatérne. És rögtön támogatói is lettek, így jó eséllyel valóban megcsinálják az "anti-Facebookot".
Vizsgálatot sürget az ellenzék Izraelben az új tengeralattjárók és hadihajók gyanús beszerzése miatt - közölte az izraeli média szerdán.
Újraindítja az amerikai külügyminisztérium belső vizsgálatát Hillary Clinton volt külügyminiszter és munkatársai e-mail-botrányának ügyében - jelentette be a külügyi szóvivő helyi idő szerint csütörtök későn este.
Botrányba fulladt, majd megszakadt a montenegrói parlament pénteki ülése, amelynek napirendjén a podgoricai átmeneti kormány megválasztása szerepelt volna.
Máris komoly - politikai felhangoktól sem mentes - botrányt kavart a BBC televízió legsikeresebb, világszerte vetített autós műsora, a Top Gear, amelynek frontembere hétfőn bocsánatkérésre kényszerült, jóllehet a program megújult változata csak két hónap múlva kerül adásba.
Több ezer embert várakoztatott 40 percig, majd a kétórásra tervezett műsorból negyedórás kóválygás lett. Délután ötre hirdették meg a Mikulás érkezését, többezres tömeg várta a téren - írja az Index.
A Volkswagen online felületet hozott létre, hogy ügyfelei saját maguk ellenőrizhessék, járművükön el kell-e végeztetni a károsanyag-kibocsátással kapcsolatos utólagos javítást; az internetes oldal magyar nyelven is elérhető.
A dízelbotrány miatt felülvizsgálják az összes tervezett beruházást a német Volkswagen (VW) konszernnél, és tovább szigorítják a már korábban elindított költségcsökkentési programot - mondta a társaság vezérigazgatója a németországi Wolfsburgban működő központi gyártóbázison soron kívül tartott üzemi gyűlésen.
A Volkswagen emisszió-hamisítási botránya miatt egy megfelelő szakmai ismeretekkel felvértezett kormánybiztos kinevezését javasolja az LMP - jelentette be Schmuck Erzsébet, a párt országgyűlési képviselője vasárnap budapesti sajtótájékoztatóján.
Két héttel a Volkswagen emisszió-hamisítási botrányának kirobbanása után nem csillapodnak Európa legnagyobb autógyárának gondjai. A cég Németországban és Franciaországban újabb eljárásoknak néz elébe, az Egyesült Államokban kongresszusi meghallgatásra idézték a VW amerikai részlegének vezetőjét, és az ügyvédi irodák kártérítési igényekkel kezdik bombázni a vállalatot.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft