"BOZÓTVÁGÓ KÉS" címkével ellátott hírek
Bozótvágó késsel felfegyverkezett embert vettek őrizetbe a kelet-belgiumi Liege városában, egy nappal a hasonló eszközzel elkövetett, charleroi-i rendőrök elleni támadást követően - közölte rendőrségi forrásra hivatkozva a VRT flamand közszolgálati televízió vasárnap.
Ezúttal bozótvágó késsel támadott egy 21 éves szír menedékkérő. A rendőrség ártalmatlanná tette. A férfinek már volt dolga a rendőrséggel.
Bozótvágó késsel fenyegetett egy nőt az utcán egy 58 éves helyi férfi Kazáron; a férfit elfogták és garázdaság miatt indítottak ellene eljárást - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken.
Bozótvágó késsel életveszélyesen megsebesítettek egy férfit a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kékcsén.
Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a mosonmagyaróvári férfit, aki bozótvágó késsel bántalmazta nevelt gyermekeit - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Nem volt jogosítványa annak a férfinak, aki a főváros X. kerületében oszlopnak ütközött egy BMW-vel, majd elhagyta a helyszínt - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának munkatársa vasárnap délután.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft