"BRAD PITT" címkével ellátott hírek
Lelkes fogadtatásban részesült Quentin Tarantino a Volt egyszer egy Hollywood című filmje, amelyet kedd este mutattak be a 72. cannes-i fesztivál hivatalos versenyprogramjában. Az idei válogatás leginkább várt alkotásának főszerepeit alakító világsztárok, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és Margot Robbie a rendezővel együtt érkeztek és vonultak fel a fesztiválpalota vörös szőnyegén.
Úgy tűnt, végleg elmérgesedik a válóperük, azonban a napokban váratlan fordulat következett be.
A CNN birtokába jutott bírósági dokumentumok szerint Brad Pitt nem igazán tesz eleget a gyerektartási kötelezettségeinek.
Al Pacino is csatlakozott a Once Upon a Time in Hollywood című Quentin Tarantino-film sztárszereposztásához – számolt be róla a Variety.com.
De miért hallgatott eddig, ha tudta, mit művel a producer?
Legalábbis a válási folyamatot felfüggesztették. A kapcsolatuknak jót tett, hogy Brad Pitt már nem iszik.
A fedélzeti kamerák heves vitát rögzítettek a Brangelina családot szállító magángépen.
A Jolie – Pitt házaspár válásának a híre önmagában is nagy port kavart föl, különösen amikor a lapok megszellőztették, hogy a hirtelen szakítás háttérben Pitt gyermekbántalmazása áll. A gyerekek elleni verbális, emocionális vagy tettleges erőszak minden fejlett országban bűntettnek számít, és jogkövetkezményei vannak - mondta Sófi Gyula gyermekpszichiáter - írja a híradó.hu.
Állítólag biztonsági kamerák is rögzítették, hogy együtt érkeznek a belvárosi hotelbe.
Cáfolta a Los Angeles-i rendőrség csütörtökön azokat az amerikai médiaértesüléseket, amelyek szerint gyermekbántalmazás gyanúja miatt vizsgálatot folyik Brad Pitt ellen.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft