"BRAZÍLIA" címkével ellátott hírek
A hírek szerint a kislány órákig a föld alatt volt, mégis életben maradt. Még vizsgálják, hogy a családja meg akart-e szabadulni tőle vagy esetleg halottnak hitték.
A brazíliai Belem városban robbantással próbáltak rést ütni egy börtön falán és fegyvert is tudtak szerezni a foglyok.
Baloldali hívei megakadályozták, hogy Lula gépkocsin elhagyhassa a szakszervezeti központ területét.
A Mercedes csapat tagjaira fegyvert fogtak, és kirabolták őket.
A Brazília keleti partján húzódó atlanti esőerdőből került elő egy a tudomány számára eddig ismeretlen levelibékafaj. A felfedező expedíciót és az új faj leírását Vörös Judit, a Magyar Természettudományi Múzeum Kétéltű- és Hüllőgyűjteményének kutatója vezette.
Brazília átvette a vezetést a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján - a dél-amerikai válogatott legutóbb hét éve állt az élen. A magyar nemzeti együttes négy helyet rontva a 31. az áprilisi rangsorban.
A Brazíliából érkező hústermékek fokozott vizsgálatát rendelte el Bognár Lajos országos főállatorvos - hasonlóan uniós kollégáihoz - miután a brazil hatóságok súlyos szabálytalanságokat tártak fel a múlt héten az ország legnagyobb húsfeldolgozó vállalatainál - közölte a Földművelésügyi Minisztérium (FM) az MTI érdeklődésére pénteken.
Az időjárás és a politikusok megtették a magukét, Brazília kénytelen kávét importálni.
Megdöbbentő tényekről számol be a Le Figaro. A francia lap egy szíriai és egy brazil nem kormányzati, tehát társadalmi szervezet adatait hasonlította össze.
Az elítéltek egy gyújtogatás utáni keveredést használtak ki. Egyelőre nem tudni pontosan, hányan is menekültek el a börtönből.