"BRFK" címkével ellátott hírek
Már 106 körözött bűnözött fogtak el a rendőrség régiós akciósorozatában idén - közölte a rendőrség szerdán a honlapján.
Pályázatot hirdet a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) roma középiskolásoknak tanulmányaik sikeres befejezéséhez.
Egy 53 éves férfi esett össze, életét már nem tudták megmenteni a kiérkező mentők. Azt nem tudni, miért kellett ott feküdnie több mint három órán át.
A rendezvény egyik szórakozóhelyének pultosaként drogot áruló nőt fogtak el a rendőrök a Sziget fesztiválon - közölte a rendőrség kedden a honlapján.
A rendőrség gondoskodik a forgalom tereléséről és irányításáról az Uber közösségi személyszállító szolgáltatás ellen tiltakozó taxisok budapesti demonstrációja által érintett belvárosi területeken.
Több mint százezer forintot zsarolt ki egy kiskorútól három fiatalkorú társa a fővárosban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerdán a rendőrség honlapján.
Néhány órán belül beazonosították és elfogták a rendőrök azt a személyt, aki a gyanú szerint megszúrt egy férfit hétfőn egy budapesti trafik előtt.
Összesen 204 új gépjárművet vehetett, illetve vesz át a közeljövőben a Budapesti Rendőr-főkapitányság, az autók a kerületi rendőrkapitányságok, a bűnügyi szervek, valamint a közlekedésrendészet és a közrendvédelmi egységek munkáját segítik.
Július 1-jétől Bucsek Gábor rendőr dandártábornok lesz a Budapesti Rendőr-főkapitányság vezetője - közölte a Belügyminisztérium hétfőn a rendőrség honlapján.
Bűncselekményen tetten érték, ezért újra előzetes letartóztatásba kerülhet az a férfi, akit a budaörsi Tesco áruház pénzszállítójának 2005-ben történt kirablásával és egy pénzváltó házaspár meggyilkolásával vádolnak - értesült a Kossuth Rádió.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft