"BRILL BISZTRÓ" címkével ellátott hírek
Tavasz van. Arra voltunk kíváncsiak, miként reagál erre a tényre egy szezonális étlappal működő étterem Békéscsabán. Azért látogattuk meg Békés megye legmagasabbra értékelt éttermét, a Brill Bisztrót, hogy osszanak meg velünk néhány, az étterem által kínált kora tavaszi ételreceptet. Egyúttal szerettünk volna abba a háttérmunkába is bepillantani, amit egy szezonális átállás jelent számukra.
Erdős Norbert Békés megye kormánymegbízottja meghívta Demeter Ervint, Borsod-Abaúj Zemplén megye kormánymegbízottját. Az egykori titokminiszter elfogadta a meghívást, és egy hétvégét, péntektől vasárnapig Békéscsabán töltött.
A Brill Bisztró és tulajdonosáról szóló cikkek kimutatásaink szerint a legolvasottabbak közé tartoznak, az országos és nemzetközi sikerek reményt adhatnak a sokszorosan hátrányos helyzetű Békés megyei embereknek is. Hogyan lett egy békéscsabai parasztházból az ország egyik legjobb étterme? - a Brill Bisztró és tulajdonosának lebilincselő, regénybe illő történetét olvashatják.
A Magyar Vendéglátás szaklap meghívta Magyarország 10 kiemelt vendéglátó szakemberét egy kerekasztal-beszélgetésre a budapesti nU Bisztróba. A tíz meghívott között mindössze két vidéki étteremtulajdonos volt, Nyugat-Magyarországról a balatonszemesi Kis Tücsök Vendéglő tulajdonosa, Kelet-Magyarországról pedig a békéscsabai Brill Bisztró tulajdonosa, Gabnai Csaba, akit 2011-ben az év étteremtulajdonosának választottak.
Magyarország „Tíz legjobb éttermi fogása” közé választották be a békéscsabai Brill Bisztró kakaspörköltjét.
A Budapest Business Journal által kiadott angol-magyar nyelvű Fine Reastaurant étteremajánló a békéscsabai Brill Bisztrót választotta az év legjobb magyar vidéki éttermének.
Gasztronómiai előadás! A szakács napja! A békéscsabai Brill Bisztró csütörtök estére meghirdetett attrakciójára, melyre csak korlátozott számban, összesen 36-an válthattak jegyet, a borsos árú belépők ellenére kétszeres volt a túljelentkezés.
Gasztronómiai előadás! A szakács napja! A békéscsabai Brill Bisztró csütörtök estére meghirdetett attrakciójára, melyre csak korlátozott számban, összesen 36-an válthattak jegyet, a borsos áru belépők ellenére kétszeres volt a túljelentkezés.
Sorozatunkban a magyar gasztronómia legelismertebb szereplőit szólaltatjuk meg. Ezen a héten Litauszki Zsolt a vendégünk, őt ma nagyon sokan az ország legjobb séfjének tartják. Orosházáról indult, Ausztriában a legmagasabb szintű éttermekben tanult és jutott el a legelismertebb séfek közé. Dolgozott ötcsillagos szállodában, és több Michelin-csillagos étteremben is. Jelenleg magánszakács és a Budai Várban lévő 21 Magyar Vendéglő, a Pierott Vendéglő és a Pest-Buda Étterem kreatív séfje.
Molnár B. Tamás neve nagyon gyorsan közismertté vált Békés megyében. Elég csak bemenni Gabnai Csaba Brill Bisztrójába. A tulajdonosnak, aki már az élet oly sok területén bizonyított, rögeszméjévé vált, hogy békéscsabai éttermében, Békés megyében addig ismeretlen, magas minőségű gasztronómiát fog megvalósítani. Ekkor 2009-et írtunk. A Molnár B. Tamás és a Magyar Gasztronómiai Egyesület (MGE) filozófiája mentén felépített Brill Bisztró elemi erővel robbant be a város életébe, és vált a régió emblematikus éttermévé.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft