"BRIT URALKODÓHÁZ" címkével ellátott hírek
Rendőrségi intésben részesült a brit uralkodó férje, aki alig két nappal meglehetősen súlyos autóbalesete után biztonsági övének becsatolása nélkül vezette új járművét.
Alig két hónapja, hogy a gyönyörű színésznő a királyi család tagja lett, máris a tengerentúlra kívánkozik vissza. Nem kell aggódni, Harry és Meghan kapcsolata felhőtlen és boldog, de a hercegnét számtalan támadás érte családja és barátai részéről a közelmúltban, miszerint az esküvő óta Markle elhanyagolta szeretteit.
Harry herceg ajándéka viszont igazán szívmelengető.
Fontos szerepet kapnak Vilmos cambridge-i herceg és Katalin hercegnő gyermekei nagybátyjuk, Harry herceg szombati esküvőjén.
Édesapja oldalán járul az oltárhoz Harry herceg amerikai menyasszonya, Meghan Markle a jegyespár két hét múlva esedékes esküvőjén, amelyen Harry néhai édesanyja, Diana hercegnő testvérei is jelen lesznek.
Sarolta hercegnő hároméves lett.
Hazatért hétfő este a kórházból Katalin cambridge-i hercegnő és délelőtt világra jött kisfia.
Hagyományosan az uralkodónak kell értesülnie először az újszülött érkezéséről. Vilmos viszont a szülőszobában élőben kapta a hírt – nyilván hamarabb, mint Erzsébet királynő.
Fiú. A szülésnél jelen volt Vilmos is. A baba és a mama is jól van.
Kórházba vitték hétfő reggel Katalin cambridge-i hercegnőt, Vilmos herceg várandós feleségét. A Kensington-palota - a házaspár londoni rezidenciája - közölte, hogy a hercegnő "a vajúdás korai szakaszában jár".
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés