"BRÓDY JÁNOS" címkével ellátott hírek
Goodbye London címmel vinyllemeze jelent meg a legendás Illés együttesnek. A korong arra a zenei anyagra épül, amely az eredeti elképzelések szerint 1970-ben jelent volna meg a Szép lányok, ne sírjatok! című film zenéjeként, de a csapatot egy évre letiltották.
Szombaton este az Arénában tizenkétezer ember többször felállva tapsolta az örök TINIT, a 70 éves Bródy Jánost. A Kossuth-díjas művész nemcsak a születésnapját ünnepelte, hanem a színpadon eltöltött ötven esztendőt is - írja a eletforma.hu.
A Városliget, a Budai Vár és a főváros védelmében tett közzé felhívást számos neves építész és urbanista, amelyhez csatlakozott az István, a király két szerzője mellett többek között Puzsér Róbert, Jeszenszky Géza, Térey János is.
Bár Bródy János korábban nem tervezett több lemezt, az előző komoly sikerére, valamint a közelgő 70. születésnapra és Aréna-koncertre hivatkozva rábeszélték egy ráadásra. A napokban megjelent Ráadás című album a dalszerző, előadóművész egyik legérettebb szólómunkája, amely érzékenyen reflektál a mindennapok aktuális problémáira.
Bródy János énekes, zeneszerző nyitotta meg pénteken Egerben Magyarország első Beatles-tárlatát a Hotel Koronában.
Néhány napja testvérportálunk feldobta a labdát: Deák Bill ismét Torda lehet a Békéscsabai Jókai Színház égisze alatt nagysikerrel futó István, a királyban. A kiváló ötlet minden bizonnyal feljebb húzta volna vagy két centivel, a miképp lehet még csillogóbbá tenni a Szörényi-Bródy opus viharsarki verze-lécét. Sajnos azonban a hír hamarabb látott napvilágot, minthogy Bill bátyó legalább egyszer egy próbán, a fehér bluestorok-orkánjával letarolja a stáb rőzséjét. Párhuzamos viszonyok – magyarokról, férfiakról és asszony(ok)ról.
Victor Máté zeneszerző váltja 12 év után Bródy Jánost az Artisjus egyesület elnöki székében.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó