"BRÜSSZEL" címkével ellátott hírek
Őrizetbe vettek négy nőt és fegyvereket is lefoglaltak a terrorizmus elleni műveletek keretében Brüsszelben - közölte a belga főügyészség szerdán.
Orbán Viktor miniszterelnök szerint "Brüsszel nyíltan a terroristák pártjára áll", amit a kormányfő felfoghatatlannak nevezett.
Az előző napi szavazati arányok alapján nem kapna többséget az európai parlamentben az a kezdeményezés, hogy indítsák meg az uniós szerződés hetedik cikkelye szerinti eljárást Magyarország ellen - hangsúlyozta az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában Tóth Norbert nemzetközi jogász.
Lezárták a vizsgálatot a tiltott állami támogatásról, nincs akadálya, hogy megépítsék Paks 2-t.
A házkutatásokat abban a negyedben folytatták le, ahol a 2015-ös párizsi és 2016-os brüsszeli merényletek feltételezett elkövetői rejtőzködtek.
Helikopterrel kiegészülve razziázott a terrorelhárítás Brüsszel hírhedt negyedében.
Az ostromlott szíriai Aleppó lakosságával való szolidaritás jeleként Brüsszelben csütörtök este lekapcsolják a város főterének számító világhírű Grand Place kivilágítását.
A kormány nem engedi, hogy Brüsszel kivezesse a hatósági energiaárakat - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádióban.
Brüsszel nem megállítani, hanem megszervezni akarja a migrációt - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter szombaton Maroslelén.
Pokolgép robbant hétfőn hajnalban a brüsszeli kriminológiai intézetnél (INCC), de az épület még üres volt, ezért nem sérült meg senki - jelentette reggeli híradásában a belga RTL televízió.