"BUDAI GYULA" címkével ellátott hírek
Kész Zoltánnak, Veszprém független országgyűlési képviselőjének válaszolnia kell arra, hogy hol van az a pénz, amelyet Czeglédy Csaba, szocialista politikustól kapott a 2014-es választási kampányának finanszírozására - jelentette ki Budai Gyula országgyűlési képviselő (FIDESZ-KDNP) szerdán, Veszprémben.
A Fidesz amerikai sajtóhírek alapján úgy értékeli, hogy Sorosék Washingtonban is "áskálódnak" Magyarország ellen, mert Magyarország a "Soros-terv" útjában áll.
Budai Gyula szerint mára egyértelművé vált, hogy a baloldal szembemegy az emberek akaratával, amikor a migráció kérdésében "kész átadni Brüsszelnek az irányítást, kész lebontani a kerítést és végrehajtani az unió által meghatározott kvótát". A fideszes országgyűlési képviselő erről vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján beszélt.
A madárinfluenza miatt eddig 3,2 millió állatot kellett Magyarországon leölni, és 3 milliárd forint közvetlen kára keletkezett a gazdálkodóknak. A közvetett kár pedig, a becslések szerint eléri a 7 milliárd forintot - jelentette ki Budai Gyula, miniszteri biztos.
A 2024-es olimpián biztosan lesz magyar lovas, de talán már a 2020-as, tokiói játékokon is lehet erre esély Budai Gyula szerint, aki a magyar szövetség decemberben megalakult, az olimpiai felkészülést koordináló bizottságának elnöke.
Budai Gyula szerint jelentősen változott a mintegy 2 és fél éve tartó orosz embargó megítélése, mivel az uniós szankciók gyakran a várttal ellentétes hatást érték el.
Hat településen lesz időközi önkormányzati választás vasárnap: polgármestereket, önkormányzati képviselőket és települési nemzetiségi képviselőket választanak. Többek között a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Aszalón Budai Gyula boltos is ringbe száll.
Az uniós tagállamok közül egyre többen gondolják azt, hogy értelmetlen az orosz embargó további fenntartása, ezért jó esély van arra, hogy már az idei első fél évben megoldódik a kérdés - mondta Budai Gyula miniszteri biztos kedden Gyulán, a Gyulahús Kft. üzemében tartott látogatáson.
Súlyos gondok nyomják napjainkban Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter valamint Mocsai Lajos, a Testnevelési Egyetem rektorának vállait. A külgazdasági és külügyminiszter a migránsválság kezelésében, a legszélsőségesebb érdekek között ügyesen lavírozva végzi európai szempontból is kiemelkedően fontos munkáját. Ez a különleges helyzet - most már hónapok óta - gyakorlatilag minden percét kitölti, ráadásul békeidőben kell sorozatosan háborús helyzetekre jellemző döntéseket hoznia.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft