"BUDAPEST AIRPORT" címkével ellátott hírek
A március 15-i hosszú hétvégén megnövekedő utasforgalom miatt megerősített szolgálatot rendelt el a Budapest Airport biztonsági igazgatósága.
Ismét rekordot döntött az utasforgalom a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, tavaly 14,9 millióan használták a ferihegyi légikikötőt. A repülőtér üzemeltetője 225 milliárd forintos fejlesztést is bejelentett.
Bővítette utasfelvételi kapacitását a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér üzemeltetője, a 2B terminálon 10 új utasfelvételi pultot alakítottak ki és növekedett az utasváró területe is.
Tizenegymilliomodik utasát köszöntötte kedden a Budapest Airport, a budapesti légikikötő forgalma eddig 10 százalékkal bővült tavalyhoz képest.
Szeptemberben közvetlen légi járatot indít Budapest és Algír között az Air Algérie - jelentette be Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára és Szarvas Gábor, a Budapest Airport közösségi kapcsolatokért felelős igazgatója hétfőn Budapesten.
Az airberlin sűrítette járatait, így könnyebb a csatlakozás több amerikai nagyvárosba; emellett új célpontokra, például Torontóba, Ibizára, Nürnbergebe is eljuthatunk átszállás nélkül Ferihegyről.
Több légi járat közlekedik majd Budapest viszonylatában a hét végén hatályba lépő nyári menetrendi időszakban a télihez képest.
Minden eddiginél több utast kezelt 2015-ben a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, összesen 10,3 millió utas fordult meg a ferihegyi légikikötőben - mondta Jost Lammers, a Budapest Airport szóvivője sajtótájékoztatón pénteken, Budapesten.
Magyarország turisztikai vonzerőit és az adott helyszínekhez kapcsolódó magyar élelmiszeripari és gasztronómiai termékeket népszerűsítő kommunikációs kampányt indított decemberben a Magyar Turizmus Zrt. - közölte a társaság kedden az MTI-vel.
Évente tizenöt millió eurót meghaladó összeget költ fejlesztésekre a következő években a Budapest Airport (BA). Egyebek mellett megépülhet a 2. terminál utasforgalmi kapacitását bővítő új móló - mondta Jost Lammers, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret üzemeltető Budapest Airport Zrt. vezérigazgatója az MTI-nek adott interjúban.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft