"BUDAPEST BANK" címkével ellátott hírek
Új bankkártya rendszert vezet be a Budapest Bank, ezért október 25-én csütörtökön, valamint 26-án pénteken könyvelési, pénztári és pénzforgalmi bankszünnapot tart - közölte a hitelintézet az MTI-vel, csütörtökön.
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 20,45 millió forint bírság megfizetésére kötelezte a Budapest Bank csoportot a tevékenységét érintő egyes hiányosságok miatt, a feltárt jogsértések nem veszélyeztetik a bankcsoport megbízható működését - közölte a jegybank hétfőn az MTI-vel.
Zolnai György elnök-vezérigazgató közös megegyezéssel távozik a Budapest Bank éléről, vezetői feladatait március 31-ig látja el, utódjának keresése folyamatban van - közölte a bank szerdán az MTI-vel.
Budapesten a belváros belvárosában élt világéletében, hétköznapjai és ünnepnapjai is a Kálvin tér környékén zajlottak. A Bródy Sándor utcai családi bázisról általános iskolás korában a Lónyay utcáig (Szent-Györgyi Albert Általános Iskola és Gimnázium), középiskolában a Trefort utcáig (ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Iskola), egyetemre az Egyetem térig (ELTE) kellett mennie. Ez a három intézmény biztos, hogy belül van a lakásuk köré húzott ötszáz méteres sugarú körön. Korától függött, hogy iskolába menet reggelente balra, vagy jobbra kellett fordulni a ház bejáratától… Azóta rengeteget változott a helyzet, hiszen jelenlegi lakhelye és munkahelye között csaknem 250 kilométer távolság van, így az elmúlt 8 évben több ezer kilométert tett meg munkába menet.
Tíz évvel ezelőtt, 2006-ban indult el a munka a Budapest Bank Békéscsabai Bankműveleti Központjában.
Békéscsaba nyugodt, „földszintes” mezővárosi életébe 15 évvel ezelőtt egyszerűen berobbant a Csaba Center monumentális épülete, amelyik nyugodtan mondhatjuk, fenekestől fordította fel a megyeszékhely életét. Akkor, 2001-ben az átlaghalandó nem nagyon tudta elképzelni, hogy milyen lehetőségei vannak egy ilyen multifunkcionális bevásárlóközpontnak. Azt meg végképpen nem tudta elképzelni, hogy ez a hatalmas ház egykor majd nem csak az üzletei, vendéglői, multiplex mozija miatt lesz érdekes a csabaiak számára, de itt lesz a székhelye a város egyik legnagyobb vállalatának is.
Egy város életét az ott élők emberek cselekedetei határozzák meg. Mondhat bárki bármit, végül mindig az történik, amit a helyben élők akarnak. Együttműködésük meghatározza egy város arculatát, hangulatát, jó vagy rossz hírét. Azok a városok fejlődnek igazán, ahol az élet legkülönbözőbb területein tevékenykedők együttműködése a saját érdekeiken kívül, a város érdekeit is szolgálják.
5. alkalommal hirdették meg a Budapest Bank Békéscsabáért Programot, amelyben civil szervezetek pályázhattak támogatásért, amelyet egészségfejlesztési és környezetvédelmi projektek megvalósításához használhatnak fel.
Új szolgáltatásokat vezet be vállalati ügyfelei számára a hitelezés élénkítése érdekében a Budapest Bank - mondta Németh Lászlóné, a Miniszterelnökség nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és postaügyekért felelős államtitkára.
Az MFB csoporthoz tartozó Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt. kifizette a Budapest Bank Zrt. 100 százalékos üzletrészének ellenértékét, 700 millió dollárt a General Electric Capital Group számára; ezzel állami kézbe került a Budapest Bank teljes eszközállománya és érdekeltségei, például a Budapest Alapkezelő Zrt., a Budapest Autófinanszírozási Zrt., a Budapest Lízing Zrt. és a Budapest Flotta Zrt.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft