"BUENOS AIRES" címkével ellátott hírek
Magyarország 12 arannyal, 6 ezüsttel és 3 bronzzal a második helyen áll a Buenos Aires-i ifjúsági olimpia éremtáblázatán.
Késely Ajna aranyérmet nyert 400 méter gyorson a Buenos Aires-i nyári ifjúsági olimpián.
A 17 éves Késely Ajna aranyérmet nyert 800 méter gyorson kedden a III. nyári ifjúsági olimpián Buenos Airesben.
Megerősítette az orosz külügyi szóvivő pénteken, hogy az orosz és az argentin bűnüldöző szervek közös akcióval meghiúsították egy csaknem négy mázsányi, sokáig a Buenos Aires-i orosz nagykövetség melléképületében tárolt kokainszállítmánynak az európai piacra való bejuttatását.
Több mint négy évtizede a legsúlyosabb kánikula tombol az argentin fővárosban, Buenos Airesben két hete 30 és 40 Celsius-fok között mozog a hőmérséklet, és a csúcsra járatott klímaberendezések miatt gyakori az áramszünet.
Szükségállapotot hirdettek Buenos Airesben, ahol mintegy 800 ezer ember van víz és áram nélkül. Mauricio Macri polgármester a kormányt okolja a kialakult helyzetért. Az Argentínában négy évtizede nem tapasztalt kánikula több nagyvárosban is áramkimaradásokat okozott.
Tűz pusztít egy természetvédelmi területen Buenos Airesben, alig néhány háztömbnyire az argentin főváros politikai és pénzügyi központjától.
A balesetben a nem végleges adatok szerint hárman meghaltak, 155 személy megsebesült Buenos Aires-ban.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft