"BŰNMEGELŐZÉS" címkével ellátott hírek
Az adventi időszakban megnövekszik a forgalom a bevásárlóközpontok, üzletek környékén. A Békés megyei rendőrség kéri, hogy vásárlás közben is vigyázzanak a pénztárcájukra, mobiltelefonjukra, személyes dolgaikra!
Békés megye jelentős részén folyik mezőgazdasági termelés, ezért fontos ezeknek a területeknek a védelme. A szántók, zárt kertek általában a lakott területektől távolabb esnek, egy részüket a tulajdonos ritkábban tudja látogatni.
A polgárőrség Nagyvárosi Bűnmegelőzési Programja keretében Békéscsabán a nyári időszakban is rendszeresen látnak el közös szolgálatot az önkéntesek a rendőrökkel.
Békéscsabai, csorvási és dobozi gyermekprogramokon is járt a Békéscsabai Rendőrkapitányság bűnmegelőzési főelőadója.
Időseknek szóló tanácsadás helyszíne volt a művelődési ház.
Általános iskolásoknak szervezett táborba és iskolai rendezvényekre látogattak el a rendőrség bűn-és baleset-megelőzési munkatársai.
Közeledik a kábítószer-ellenes világnap. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság egy programsorozattal igyekszik ráirányítani a figyelmet a tiltott tudatmódosító szerek használatának veszélyeire.
Bűnmegelőzési program Füzesgyarmaton.
Februárban több településen tart bűnmegelőzési programot a rendőrség Békés megyében.
Pénteken beléptünk advent havába – ezzel kapcsolatban a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a nagyobb tereken, piacokon egy különös, figyelemfelhívó akcióba kezdtek. A békéscsabai főtéren találkoztam velük.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft