"BÜNTETŐELJÁRÁS" címkével ellátott hírek
Nemzetiségi viszály és gyűlölet szándékos szítása miatt indított büntetőeljárást a Kárpátalja megyei ügyészség a hétvégén a megye több járásában kihelyezett magyarellenes óriásplakátok ügyében - jelentette hétfőn az Ukrinform ukrán hírügynökség, az ügyészség sajtószolgálatára hivatkozva.
A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság tegnap büntetőeljárást indított két mezőhegyesi férfi ellen.
Nincs folyamatban büntetőeljárás Sneider Tamás jobbikos politikus fiai ellen - hangsúlyozta az ellenzéki párt az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében, amelyet az Országgyűlés és a Jobbik alelnöke jegyez.
A 2012-es bírósági reformok fontos eredménye, hogy a büntetőeljárások hamarabb fejeződnek be - mondta az Országos Bírósági Hivatal (OBH) igazgatási osztályvezetője.
Büntetőeljárást indított az orosz Nyomozó Bizottság (SZK)Sztepan Poltorak ukrán védelmi miniszter, valamint Ukrajna fegyveres erőinek több más magas rangú vezetője, köztük Viktor Muzsenko vezérkari főnök és Jurij Allerov, az ukrán Nemzeti Gárda parancsnoka ellen - jelentették szerdán orosz hírügynökségek.
Hatósági eljárást indít, valamint büntetőeljárást kezdeményez a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke, ha nyilvánosságra hozzák annak a sztárénekesnek a nevét, akiről a Blikk azt írta, hogy évek óta HIV-fertőzött.
Engedély nélkül vágott ki akácfákat két férfi egy Telekgerendás külterületén lévő erdőből. Harmadik társuk bízta meg őket ezzel, aki azt állította: van engedélye a fakitermelésre. A mezőőrök tetten érték a társaságot.
A vádlottak padjára ülhet a négy társával élettársát bántalmazó szegedi nő.
A Békéscsabai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított egy békéscsabai férfi ellen - írja a police.hu.
Büntetőeljárást kezdeményezett a NAV Dél-dunántúli Regionális Adó Főigazgatósága egy baranyai autókereskedő ellen, aki 83 gépjárművet vetetett meg egy rendkívül rossz körülmények között élő férfival, hogy elkerülje az illetékfizetést - tájékoztatta a főigazgatóság az MTI-t szerdán.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft