"BÜNTETŐPER" címkével ellátott hírek
Szerdán kezdődik a Teréz körúti robbantás vádlottjának büntetőpere a Fővárosi Törvényszéken, Budapesten.
A Jobbik-közeli N1TV volt operatőre videotelefonon keresztül jelentkezett be a szegedi tárgyalóterembe, ahol garázdaság vádjával folyik ellene eljárás.
A Quaestor-vezért és társait 5458 rendbeli csalással és sikkasztással vádolják. Csütörtökön Tarsoly meghallgatásával folytatódik a büntetőper.
Bíróság elé kell állnia egy 95 éves volt SS-es mentősnek Németországban. Hubert Zafke ügyének tárgyalását korábban három alkalommal egészségi problémáira hivatkozva elhalasztották.
Nyolc ember ellen 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett kerítés bűntette és más bűncselekmények miatt kezdődött tárgyalás a Miskolci Járásbíróságon kedden.
Ma harmadfokon folytatódik a romagyilkosságok büntetőpere három, tényleges életfogytiglanra ítélt vádlott, Kiss Árpád, Kiss István és Pető Zsolt ügyében.
Megkezdődött szerdán a Pécsi Törvényszéken azoknak a fiataloknak a pere, akik a vád szerint megöltek egy hajléktalant tavaly karácsony este a baranyai megyeszékhelyen.
Az ügyész pénzbüntetést, a védelem felmentést kért Dávid Ibolya és Herényi Károly volt MDF-es politikusoknak az UD Zrt.-üggyel összefüggésben kényszerítés vádjával folyó elsőfokú büntetőperében a Pesti Központi Kerületi Bíróságon kedden.
Iratismertetéssel megkezdődött a másodfokú büntetőper a romák sérelmére évekkel ezelőtt elkövetett gyilkosságsorozat ügyében a Fővárosi Ítélőtáblán szerdán.
Április 15-én kezdődik a másodfokú büntetőper a romák sérelmére több mint fél évtizede elkövetett sorozatgyilkosságok ügyében a Fővárosi Ítélőtáblán, döntés májusban várható.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó