"BURSA HUNGARICA" címkével ellátott hírek
Tájékoztatjuk a felsőoktatási intézményben tanulmányaikat folytató, illetve 2018/2019. tanév második félévében megkezdő hallgatókat, hogy a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2019. évi részletes pályázati kiírása megtekinthető Szarvas Város honlapján (www.szarvas.hu) és a Szarvasi Polgármesteri Hivatal (5540 Szarvas, Szabadság út 36.) hirdetőtábláján.
Tisztelt Szarvasi Lakosok!
A Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2015. szeptember 10-i ülésen döntött arról, hogy csatlakozik a Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjrendszer 2016. évi pályázati fordulójához.
Városi ösztöndíjrendszer kidolgozását kezdeményezte a gyulai képviselő-testület november 20-i ülésen dr. Görgényi Ernő. Az önkormányzat a felsőoktatásban részt vevő, kiemelkedő tanulmányi eredményt elérő fiatalokat támogatná – írja a gyulaihirlap.hu.
November 7-ig lehet pályázni a Bursa Hungarica felsőoktatási ösztöndíjra a 2014/15-ös tanév tavaszi és a 2015/16-os őszi félévére. Az önkormányzati ösztöndíjrendszer célja a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló fiatalok felsőfokú tanulmányainak támogatása az esélyteremtés érdekében.
Tíz hónapig, havi 3000 forint támogatást kapnak a felsőoktatásban részt vevő hallgatók Kétegyházán.
A korábbi évek gyakorlatának megfelelően Újkígyós Város Önkormányzata 2014-ben is részt kíván venni a Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjrendszerben.
Ennek értelmében a megyei önkormányzat 2014-ben is csatlakozik az ösztöndíjprogramhoz, ezzel segítve a szociálisan hátrányos helyzetű, felsőoktatásban tanulmányokat folytató fiatalokat. Minderről a november 15-i ülésen született döntés.
Megjelent a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer jövő évi pályázati kiírása. A kérelmeket november 15-ig lehet az önkormányzatokhoz benyújtani.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft