"BUSZBALESET" címkével ellátott hírek
Letért az úttestről és a Kiskunsági-főcsatornába hajtott egy autóbusz szombaton késő este Tass határában - tájékoztatott honlapján a katasztrófavédelem.
Szombat este árokba hajtott egy busz az M1-es autópályán Lébény térségében, a 140-es kilométernél, a főváros felé vezető oldalon, a buszon mindenki megsérült. A rendőrség tömegszerencsétlenség okozása miatt indított büntetőeljárást - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-t.
Gyásznapot tartottak hétfőn Bulgáriában. A szombati buszbaleset áldozataira emlékeztek. Tizenhatan haltak meg, amikor Szófia közelében egy bolgár zarándokokat szállító autóbusz egy éles kanyarban lecsúszott az útról, majd egy 20 méteres szakadékba zuhant. Az áldozatok egy kolostorlátogatáson vettek részt. A sérültek közül többen is életveszélyes állapotban vannak.
A Szófiától északra történt tragédiában további 27 ember megsérült, többen súlyosan.
Mély szakadékba zuhant egy utasokkal teli autóbusz vasárnap Észak-Indiában egy hegyi útról, a balesetben legalább negyvennégy ember meghalt - közölte a rendőrség.
Kiskunhalasi diákok ültek a buszon, amely karambolozott egy személyautóval. A kocsi sofőre a helyszínen meghalt.
Magasságkorlátozó kapuba rohant egy emeletes autóbusz Budapesten, a ferihegyi repülőtérre vezető úton hétfő este, többen megsérültek - közölte az MTI-vel Kisdi Máté, a Fővárosi katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.
Árokba borult egy menetrend szerint közlekedő távolsági autóbusz a 62-es úton, Székesfehérvár közelében, Börgöndpusztánál - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedden az MTI-vel. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint 25-en sérültek meg.
Kínai turisták utaztak abban a buszban, amely Észak-Koreában lezuhant egy hídról.
A legidősebb játékos az elhunytak közül 1997-ben született, a legfiatalabb 2001-ben.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó